ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΕΝΣΤΟΛΩΝ: Τον Οκτώβριο θα πραγματοποιηθεί όπως όλα δείχνουν η καταβολή των αναδρομικών στους ένστολους σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες. Από το περιβάλλον των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και συγκεκριμένα από τον βουλευτή κ. Κατσίκη, μεταφέρθηκε απόψε η πληροφορία πως η καταβολή των αναδρομικών θα πραγματοποιηθεί, όπως όλα δείχνουν τον Οκτώβριο του 2018.

Αναδρομικά ενστόλων: Σύμφωνα με όσα μεταφέρει ο ιστότοπος yened wordpress, ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Κατσίκης, βρέθηκε σήμερα σε εκδήλωση της ΠΟΜΕΝΣ και όπως τόνισε στον χαιρετισμό του, τα αναδρομικά θα καταβληθούν τον Οκτώβριο.

Όπως γράψαμε σε προηγούμενο άρθρο, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η καταβολή των αναδρομικών στους ενστόλους, όπως είχε ανακοινώσει η κυβέρνηση από του βήματος της ΔΕΘ, θα καταβληθούν εφάπαξ και σύμφωνα με πληροφορίες το σχέδιο θα συμπεριληφθεί τελικώς στην νομοθετική ρύθμιση είναι εκείνο της μια δόσης και όχι των 24 όπως δρομολογείτο.

Σύμφωνα με το παλαιό σενάριο των 24 δόσεων και τις αναγωγές που έχουν γίνει, τα ποσά που θα πιστώνονταν κάθε μήνα στους λογαριασμούς περίπου 250.000 δικαιούχων κυμαίνονται από €16,12 έως και €130.

Τα συνολικά ποσά ανάλογα με τον βαθμό και την κατηγορία που θα δοθούν, αρχίζουν από τα 1337 ευρώ και φτάνουν στις 10.784 ευρώ.

Το κονδύλι που θα εγγραφεί στον προϋπολογισμό θα ανέλθει στα 804 εκατομμύρια ευρώ ενώ δεν αποκλείεται με την τελική εκκαθάριση να αγγίξει ακόμη και τα 820 εκατομμύρια ευρώ.

Σε κάθε περίπτωση, η εξόφληση αφορά στα αναδρομικά 53 μηνών και όχι 65 όπως υπολογιζόταν από ορισμένους, καθώς από 1/1/2017 έχει τεθεί σε εφαρμογή το νέο μισθολόγιο.

Διαβάστε περισσότερα στο άρθρο: Αναδρομικά ενστόλων: Εφάπαξ εξόφληση

 

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.