ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΕΝΣΤΟΛΩΝ: Στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο Δημήτρης Τζανακόπουλος τόνισε συγκεκριμένα ότι «Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα κατατεθεί νομοθετική ρύθμιση ώστε εντός του 2018 να εξοφληθούν τα αναδρομικά σε δικαστικούς, ενστόλους και πανεπιστημιακούς, σύμφωνα με τη σχετική απόφαση του ΣτΕ».

Η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου έρχεται σε συνέχεια της ανακοίνωσης του πρωθυπουργού στην ΔΕΘ αλλά και του υπουργού Εθνικής Άμυνας ότι τα αναδρομικά θα δοθούν μέσα στο 2018.

Βέβαια μέχρι σήμερα ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί συγκεκριμένος χρόνος καταβολής αλλά κυρίως το πως καταβληθούν τα αναδρομικά.

Σύμφωνα με τα όσα έχει πει τουλάχιστον ο Πάνος Καμμένος η καταβολή τους θα γίνει και με δόσεις αλλά ίσως και ένα ποσό εφάπαξ ενώ έχει υποσχεθεί για εξόφληση μέσα στο 2018 έχοντας αφήσει όμως και ενδεχόμενο για το 2019 για φορολογικούς λόγους.

Το γεγονός αυτό μαζί με τα ερωτηματικά για το πώς θα υπολογιστούν τελικά τα αναδρομικά καθώς υπάρχουν φόβοι για κυβερνητικές αλχημείες αντί η βάση να είναι το μισθολόγιο του 2012 το οποίο αφορά και την απόφαση του ΣτΕ έχει δημιουργήσει μεγάλες ανησυχίες στους Στρατιωτικούς.

Τα ποσά πάντως που τελικά θα δοθούν σύμφωνα με τα έως σήμερα γεγονότα θα προκύψουν ύστερα από τον επανυπολογισμό των συντάξεων.

Διαβάστε περισσότερα στα άρθρα ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΕΝΣΤΟΛΩΝ

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 3 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.