ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΕΝΣΤΟΛΩΝ: Έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για τα αναδρομικά ενστόλων και πλέον έχει οριστικοποιηθεί η ημερομηνία καταβολής. Στις 21 Δεκεμβρίου αναμένεται να καταβληθούν τα αναδρομικά σε περίπου 115.000 αποστράτους και άλλους συνταξιούχους ειδικών μισθολογίων, των οποίων η σύνταξη ήταν εξαρτημένη από τον μισθό των αντίστοιχων εν ενεργεία υπαλλήλων. Διαβάστε περισσότερα για τα αναδρομικά στους στρατιωτικούς.

Τα αναδρομικά ενστόλων θα δοθούν στα ειδικά μισθολόγια του Δημοσίου την ίδια ημέρα με τη σύνταξη Ιανουαρίου 2019, η οποία προπληρώνεται, αλλά θα πρόκειται για δύο ξεχωριστά κονδύλια ενώ το χρηματικό ποσό των αναδρομικών θα καταβληθεί εφάπαξ, όπως εφάπαξ θα είναι και η φορολόγηση, με τις κρατήσεις να περιορίζονται σε 20%.

Το συνολικό κονδύλι που θα διανεμηθεί φτάνει στα 233,1 εκατ. ευρώ (425 εκατ. ευρώ μεικτά).

Αναδρομικά ενστόλων – Στις 13 Δεκεμβρίου η καταβολή σε εν ενεργεία ένστολους

Η ημερομηνία καταβολής για τα αναδρομικά των εν ενεργεία ενστόλων θα γίνει την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου ενώ οι υπηρεσίες του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ολοκλήρωσαν την επεξεργασία των ποσών που αντιστοιχούν στο εν ενεργεία προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ., με τα ποσά να κυμαίνονται από 640 έως 8.450 ευρώ, ανάλογα με τον βαθμό και τα έτη υπηρεσίας.

Στεκόμαστε στο πλευρό των Ιερέων – Νομική κάλυψη από ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE για αναδρομικά

Ο υπολογισμός των αναδρομικών διαμορφώνεται ανάλογα με την οικογενειακή κατάσταση, τις μισθολογικές μεταβολές καθώς και τις ώρες εργασίες που δικαιολογούν τη χορήγηση του επιδόματος αυξημένης επιχειρησιακής ετοιμότητας (νυχτερινό) κατά το χρονικό διάστημα από 1/8/2012 έως 21/12/2016.

Όσον αφορά τους εν ενεργεία στρατιωτικούς, η ημερομηνία καταβολής φαίνεται πως είναι η ίδια, καθώς την περασμένη Παρασκευή το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού εξέδωσε ανακοίνωση ότι μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου θα έχουν καταβληθεί τα αναδρομικά.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.