ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΕΝΣΤΟΛΩΝ: Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό στο "Κόκκινο", ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας, τόνισε πως ως το τέλος του χρόνου θα γίνει η εξόφληση των αναδρομικών των ενστόλων. Επιτέθηκε δε, στην αξιωματική αντιπολίτευση κατηγορώντας την για αντιπολιτευτικές κραυγές. Τα ποσά θα καταβληθούν σε μία δόση και όχι σε δύο όπως ήταν ο αρχικός σχεδιασμός του υπουργείου Οικονομικών. Στο σχέδιο για την επιστροφή αναδρομικών δεν συμπεριλαμβάνονται οι γιατροί του ΕΣΥ καθώς η απόφαση του ΣτΕ δεν προβλέπει την καταβολή αναδρομικών από το 2012 αλλά μόνο από τον Μάρτιο του 2018 έως σήμερα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Ρήγα για τα αναδρομικά ενστόλων.

΄΄Μας κατηγορούν πως πρόκειται για προεκλογικές παροχές. Αυτό είναι ένα γαϊτανάκι που ξεκίνησε μετά την Έκθεση της Θεσσαλονίκης, όπου ο πρωθυπουργός παρουσίασε αναλυτικά όλα τα θετικά μέτρα μετά τη λήξη της επιτροπείας και την έξοδο από το μνημόνιο.

Παρά τις αντιπολιτευτικές κραυγές, αυτό που συμβαίνει είναι ότι η ευθύνη για τα μέσα και τις πολιτικές που επιλέγονται για να επιτευχθούν οι συμπεφωνημένοι στόχοι γυρνά στην ελληνική κυβέρνηση.

Επιστρέφουμε στον ελληνικό λαό αυτό που του αναλογεί για τη δύσκολη περίοδο την οποία πέρασε και αυτό που επιτρέπουν τα οικονομικά της χώρας αυτή τη στιγμή.

Θα δοθούν τα χρήματα που δεν αφορούν μόνο τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά και τους πανεπιστημιακούς, τους γιατρούς, όσους υπηρετούν στη Δικαιοσύνη.

Μέχρι το τέλος του έτους θα έχουν καταβληθεί αυτά τα χρήματα. Το Υπουργείο Οικονομικών είναι αυτό που θα καθορίσει τους όρους με τους οποίους θα δοθούν. Έχει φύγει από εμάς αυτό το θέμα, αλλά είναι σαφές ότι θα γίνει πράξη αυτό που είπε ο πρωθυπουργός.΄΄

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.