ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΕΝΣΤΟΛΩΝ: Την 1η Στρατιά, το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας (ΑΤΑ) και την 110 Πτέρυγα Μάχης επισκέφθηκε πριν λίγη ώρα ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος συνοδευόμενος, σήμερα 13/12/2018, από τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή και τον Αρχηγό ΓΕΑ Αντιπτέραρχο (Ι) Χρήστο Χριστοδούλου και μίλησε μεταξύ άλλων για τα αναδρομικά των ενστόλων.

Για τα αναδρομικά ενστόλων μίλησε στους δημοσιογράφους σήμερα ο Υπουργός Άμυνας κος Πάνος Καμμένος ερωτηθείς για το ζήτημα.

Όταν ρωτήθηκε αν πρέπει να περιμένουν οι Στρατιωτικοί μέχρι τα Χριστούγεννα και άλλα χρήματα. ο Υπουργός απάντησε ότι: Αυτή είναι δική μας δουλειά.

ΕΡ. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ: Κύριε Υπουργέ, η επίσκεψή σας συμπίπτει με την καταβολή των αναδρομικών στους ένστολους.

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Η καταβολή των αναδρομικών ήταν ένα θέμα που αποτελούσε βασικό αίτημα προς τον Πρωθυπουργό από την πρώτη στιγμή της συγκρότησης της Κυβέρνησης.

Ήταν μια αδικία σε βάρος του προσωπικού. Δεν κάνουμε κανένα δώρο στους στρατιωτικούς, τους δίνουμε πίσω τα οφειλόμενα, τα οποία κακώς είχαν παρακρατήσει οι προηγούμενες κυβερνήσεις.

Θεωρώ, όμως, ότι η καταβολή των αναδρομικών είναι μια δικαίωση. Μπορώ να πω ότι φέτος, πέραν της αναδιοργάνωσης και των επιχειρησιακών θεμάτων, για εμένα και τη στρατιωτική ηγεσία δύο θέματα ήταν πολύ βασικά: Πρώτον, η αποκατάσταση αυτής της αδικίας των αναδρομικών και δεύτερον, η απελευθέρωση των δύο στρατιωτικών οι οποίοι κρατούνταν στην Τουρκία.

Ο κ. Καμμένος σε δηλώσεις του προς τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων υπογράμμισε πως «εάν ψηφιστεί η Συμφωνία των Πρεσπών εγώ θα παραιτηθώ από υπουργός Εθνικής Άμυνας».

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.