ΑΝΑΔΡΜΙΚΑ ΕΝΣΤΟΛΩΝ: Τέλη Φεβρουαρίου θα έχει ολοκληρωθεί η καταβολή των αναδρομικών σύμφωνα με δήλωση του αρμόδιου Υπουργού Παναγιώτη Ρήγα που μίλησε από τη Λάρισα για ην υπόθεση των αναδρομικών στους αξιωματικούς, λέγοντας ότι το πρώτο νομοσχέδιο που έρχεται στη Βουλή τις επόμενες μέρες είναι το νομοσχέδιο για τα αναδρομικά στους αξιωματικούς των ενόπλων δυνάμεων.

Αναδρομικά ενστόλων – Διαβάστε αναλυτικά τι υποστήριξε ο Υπουργός

«Τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας μας είναι δεδομένα και τα υπερασπιζόμαστε μέχρι κεραίας με βάση τις διεθνείς συμβάσεις που υπάρχουν και τις τηρούμε» υπογράμμισε ο ΑΝΥΕΘΑ, αναφερόμενος στην επιθετική στάση της Τουρκίας, στέλνοντας μήνυμα στη γείτονα ότι «οφείλει να κάνει και εκείνη το ίδιο.

«Δεν είναι τυχαίο ότι η χώρα μας όλα τα προηγούμενα χρόνια κράτησε αυτή τη στάση και αναγνωρίζεται διεθνώς. Εμείς επιμένουμε και λέμε στη γειτονική χώρα ότι δεν βοηθούν οι προκλήσεις.

Η απάντηση είναι σαφής στο πολιτικό πεδίο.

Τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας μας είναι δεδομένα και τα υπερασπιζόμαστε μέχρι κεραίας με βάση τις διεθνείς συμβάσεις που υπάρχουν και τις τηρούμε.

‘Αρα οφείλουν και αυτοί να κάνουν το ίδιο» υπογράμμισε ο Παναγιώτης Ρήγας από τη Λάρισα.

Αναφέρθηκε επίσης στην προσφορά των Ενόπλων Δυνάμεων τόσο στο κομμάτι της αποτροπής, αλλά κυρίως στο κοινωνικό έργο που προσφέρουν οι αξιωματικοί του στρατού στην προσφυγική ροή, αλλά και στη στήριξη των κοινωνικών ομάδων στις περιοχές που ιδιαιτέρα έπληξε η κρίση.

Αναδρομικά ενστόλων – έκτακτο: Στο ΣτΕ προσφεύγουν οι λιμενικοί

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.