ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΕΝΣΤΟΛΩΝ: Μέχρι το τέλος του έτους θα καταβληθούν τα αναδρομικά στους ένστολους σύμφωνα με δηλώσεις του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας, κ. Παναγιώτη Ρήγα, σήμερα Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου. Ο ΑΝΥΕΘΑ, αφού ενημερώθηκε για την εξέλιξη της άσκησης, παρακολούθησε εκτέλεση γυμνασίου αντιμετώπισης αεροπορικής απειλής και πυρών επιφανείας.

Σήμερα Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Παναγιώτης Ρήγας συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Νικόλαο Τσούνη ΠΝ και τον Αρχηγό του Στόλου Αντιναύαρχο Ιωάννη Παυλόπουλο ΠΝ, παρακολούθησε από τη Φρεγάτα ΣΠΕΤΣΑΙ, δραστηριότητες προγραμματισμένης επιχειρησιακής εκπαίδευσης του Πολεμικού Ναυτικού, στο πλαίσιο της τεχνικής άσκησης ΑΣΤΡΑΠΗ 5/18.

Ο ΑΝΥΕΘΑ, αφού ενημερώθηκε για την εξέλιξη της άσκησης, παρακολούθησε εκτέλεση γυμνασίου αντιμετώπισης αεροπορικής απειλής και πυρών επιφανείας.

Αναδρομικά ενστόλων – Καταβολή

Απευθυνόμενος προς τον κυβερνήτη και το πλήρωμα του πλοίου, τους συνεχάρη για την άψογη εκτέλεση της άσκησης και εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τις δυνατότητες του πλοίου και γενικότερα για την ετοιμότητα και την επάρκεια του Πολεμικού Ναυτικού.

Ειδική αναφορά έκανε στο έμψυχο δυναμικό, που κάτω από δύσκολες συνθήκες, λόγω της οικονομικής κρίσης, κράτησε τα πλοία όχι μόνο αξιόμαχα αλλά και σε υψηλό επίπεδο ετοιμότητας.

Ταυτόχρονα, διαβεβαίωσε ότι θα συνεχιστούν τα προγράμματα συντήρησης και εξοπλισμών – με γνώμονα την υπεράσπιση του κοινωνικού συνόλου και σεβασμό στον Έλληνα φορολογούμενο – αλλά και ότι μέχρι το τέλος του έτους θα έχουν δοθεί τα χρήματα τα οποία οφείλονται στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

Υπογράμμισε ότι η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας εκτιμά ιδιαίτερα τον ρόλο των Ένοπλων Δυνάμεων στην ενίσχυση της ασφάλειας της χώρας, αναγνωρίζοντας ότι ειδικά σε αυτή την ιδιαίτερη περίοδο κανένας δεν τόλμησε να επιβουλευτεί τα δίκαια της πατρίδα μας, γιατί όλοι ξέρουν ότι έχουμε μια δύναμη αξιόμαχη η οποία θα υπερασπιστεί την πατρίδα όπως μας πληροφορεί το onalert.gr.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.