ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΕΝΣΤΟΛΩΝ: Εν αναμονή των αναδρομικών στους ένστολους βρίσκονται χιλιάδες Έλληνες. Στο ζήτημα των αναδρομικών αναφέρθηκε εχθές και ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. κ. Γιώργος Δεληγιώργης, ο οποίο με ανάρτηση του στο fb, επεσήμανε τα εξής για το ζήτημα των αναδρομικών.

Σχετικά με τα αναδρομικά ενστόλων θα ήθελα να γνωρίζετε ότι,

α] Υπόκεινται σύμφωνα με το Νόμο σε φορολογία 20%,

β] Είναι δικαίωμα του ΥΠΟΙΚ να χρησιμοποιήσει μέρος αυτών σε εξοφλήσεις χρεών, ΕΝΦΙΑ, καθώς και άλλων ληξιπρόθεσμων οφειλών που κάποιος συνάδελφος έχει και να καταβάλει το υπόλοιπο.

γ] Είναι εφαρμογή Απόφασης του ΣτΕ, μετά από προσφυγή των Συνδικαλιστικών μας οργάνων και ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ!..όπως διατείνονται μερικοί!

δ] Οι ΠΟΑΣΥ & η ΠΟΑΞΙΑ έχουν προσφύγει στο ΣτΕ και για τα έτη 2017-2018 εναντίον του νέου μισθολογίου, βασιζόμενοι στην εν λόγω Απόφαση που αποτέλεσε σταθμό για το Σώμα μας και όχι μόνο!

ε] Τα ποσά που αναφέρονται είναι όσον αφορά τα Σώματα Ασφαλείας σύμφωνα με τους μισθολογικούς βαθμούς που είχαμε τότε και όχι με τους κανονικούς μας βαθμούς, καθόσον το προηγούμενο μισθολόγιο που κατάργησε αυτή η κυβέρνηση ήταν μισθολογικό και όχι βαθμολογικό κατά βάση!

στ] Η προθεσμία στη κυβέρνηση από το ΣτΕ λήγει αρχές Νοεμβρίου, οπότε ότι και να γίνει θα πρέπει έως τότε να έχει δώσει ήδη κάποιο ποσό ή δόση για να εξασφαλίσει την απαραίτητη παράταση χωρίς τιμωρία!

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 1 (2 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.