Ο ΗΡΑΚΛΗΣ Νεοφώτιστος είναι ένα 10χρονο αγόρι από τη Δράμα. Εδώ και λίγο καιρό, δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του, απέναντι στον καρκίνο. Ένα 10χρονο παιδί, που τώρα θα έπρεπε να πηγαίνει σχολείο, να παίζει στο πάρκο με τους φίλους του και να κάνει ζαβολιές με την αδερφούλα του. Ένα 10χρονο παιδί που όμως τώρα βρίσκεται στη μοναξιά ενός δωματίου νοσοκομείου να κάνει χημειοθεραπείες και να παλεύει με το τέρας!!!

Πριν από λίγο καιρό, η οικογένειά του, μέσω της Οργάνωσης «Παιδική Χαρά», είχε ζητήσει την οικονομική συνδρομή του κόσμου, ώστε να μπορέσει να μεταβεί στην Ιταλία προκειμένου να μπορέσει να κάνει κάποια συγκεκριμένη θεραπεία.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο πατέρας του στο διαδικτυακό του προφίλ, έγινε κατορθωτό και συγκεντρώθηκαν τα απαραίτητα χρήματα και την Τετάρτη 4 Μαΐου φεύγουν για την Ιταλία.

Όπως αναφέρει ο κ. Παναγιώτης Νεοφώτιστος, ο πατέρας του Ηρακλή, αναχωρούν για την Ιταλία, προκειμένου να μπορέσουν να τύχουν της θεραπείας, ώστε να γίνει καλά ο μικρός. Ο κ. Νεοφώτιστος, τονίζει μεταξύ άλλων: «Θέλω να σας ευχαριστήσω πολύ για τη βοήθεια και τη στήριξη που δίνει την ευκαιρία με τον Ηρακλή μου να πάμε στην Ιταλία για να μπορέσει να γίνει καλά. Με τη δικιά σας την αγάπη και τη βοήθεια και με τη βοήθεια της Παναγίας, αναχωρούμε αύριο για την Ιταλία. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ το Σύλλογο Παιδική Χαρά, όλο τον κόσμο και τους Έλληνες στο εξωτερικό, που με την αγάπη τους στηρίζουν τον μικρό Ηρακλή. Εύχομαι η Παναγία να δίνει υγεία σ’ εσάς, στην οικογένειά σας και τα παιδιά σας».

Από την αγκαλιά του πατέρα του, ο μικρός Ηρακλής, ευχαρίστησε με τη σειρά του όλους όσοι βοήθησαν για το μεγάλο «εισιτήριο» της θεραπείας του.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.