Σε μια έφηβη που πάσχει από όγκο στον εγκέφαλο, τη Σάρα, δωρίζει 10.000 λέι ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ. Η έφηβη είναι γνωστή για την γενναιοδωρία της στη χώρα αφού βοηθάει τους ηλικιωμένους και τους αρρώστους τραγουδώντας και με τη φρεσκάδα της παρουσίας της. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Μακαριώτατες «Αν βοήθησε τόσους πολλούς ως εθελόντρια, τώρα είναι η σειρά μας να βοηθήσουμε τη Σάρα».

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες, η Σάρα διαγνώστηκε με έναν όγκο στον εγκέφαλο και απαιτεί την καλύτερη θεραπεία για τον καρκίνο. Βρίσκεται επί του παρόντος στο Νοσοκομείο AKH της Βιέννης, όπου έφτασε με μεγάλη δυσκολία λόγω περιορισμών κυκλοφορίας που επιβλήθηκαν από την πανδημία Covid-19. Η Σάρα, η οποία θα γίνει 16 στις 5 Σεπτεμβρίου, είναι η κόρη του Ιάπωνα προπονητή καράτε Nukina Nobuyuki, που ασπάστηκε την Ορθόδοξη πίστη. Είναι γνωστή στους ακροατές του Radio Trinitas επειδή συχνά συμμετείχε στην εκπομπή Bucuria Poveștilor της Adriana Ene.

Η Adriana Ene συμμετείχε πολύ στην εκστρατεία υποστήριξης. «Αν ήσουν μπροστά μου τώρα, θα γονάτιζα μπροστά σου και θα σου ζητούσα να βοηθήσεις τη Σάρα Νουκίνα», έγραψε σε ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης. «Είναι η υπέροχη Σάρα, μια μαχήτρια που έφερε ανακούφιση μέσω της φωνής της σε τόσα πολλά παιδιά, ηλικιωμένους και άρρωστους. Με την πολύ όμορφη φωνή της και το χάρισμα της καρδιάς, η Sara Nukina συμμετείχε με τη χορωδία Tronos σε συναυλίες, πήγε σε γηροκομεία και παιδικά ογκολογικά νοσοκομεία με τους εθελοντές του Καθεδρικού Ναού της Σωτηρίας του Έθνους, τραγουδώντας για εκείνους που έχουν ανάγκη» είπε η Adriana Ene.

Η νεαρή γυναίκα έχει ήδη υποβληθεί σε επείγουσα επέμβαση. Θα ακολουθήσει ακτινοθεραπεία και ογκολογική θεραπεία, για την οποία η οικογένεια χρειάζεται χρήματα. Μόνο το πρώτο στάδιο της θεραπείας κοστίζει 50.000 ευρώ.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.