Στην εποχή μας, μία παράξενη εποχή, όπου πολλά τραγικά πράγματα συμβαίνουν καθημερινώς, η αναισχυντία κυριαρχεί, η δε αμαρτία εξαπλώνε- ται ολόγυρά μας με πολλήν ταχύτητα και με μία δυσπερίγραπτη αναίδεια, ο πιστός χριστιανός θα ανέμενε να ίδη την δραστηριότητα των Σεβασμιωτάτων Ιεραρχών της Εκκλησίας μας προς ανόρθωσιν της Κοινωνίας!

Δηλ. κάθε πιστός χριστιανός θα ανέμενε να ίδη τους Μητροπολίτες μας να οργίζωνται και να διεγείρωνται κατά της Κοινωνικής σαπίλας, να διαμαρτύρωνται με κάθε νόμιμο τρόπο, να κηρύσσουν την Μετάνοια στον Ελληνικό Λαό, να μας προσκαλούν σε προσευχή, σε ολονυκτίες, σε παρακλήσεις, σε λιτανείες, ώστε να αποτραπή η κυριαρχία του Διαβόλου στην σύγχρονη Ελληνική Κοινωνία!
Ιδού μερικά πολύ χονδρα περιστατικά της ηθικής καταπτώσεως των ημερών μας:
Κάλυμνος:
Πατέρας εξέδιδε την ανήλικη κόρη του για 5 ευρώ!
Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση της σύλληψης ενός πα-τέρα στην Κάλυμνο, ο οποίος εξωθούσε στην πορνεία την ηλικίας 14 ετών κόρη του έναντι του ποσού των 5 ευρώ. Μια απίστευτη υπόθεση σεξouαλικής εκμετάλλευσης μιας ανήλικης με την συνδρομή του πατέρα της, η οποία είχε προκαλέσει πανελλήνιο σάλο, προσδιορίστηκε από την Εισαγγελία Εφετών Δωδεκανήσου να εκδικαστεί σε δεύτερο βαθμό στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου την 7η Δεκεμβρίου 2020.
Τρίκαλα:
«..Η κόλαση που ζούσαν τα δύο κορίτσια τελείωσε ύστερα από καταγγελίες, που υποβλήθηκαν στην Ασφάλεια σχετικά με την νοσηρή δράση του πατέρα τους», γράφει η Εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (βλ. φ. της 6ης/11.2020, σελ. 23)

Ηράκλειο Κρήτης.
«Σοκ! 13χρονοι διακινούσαν κάνναβη σε σχολείο»!
«Άναυδοι έμειναν οι Καθηγητές Γυμνασίου του Ηρακλείου, όταν έπιασαν στα πράσα συό μαθητές ηλικίας μόλις 13 ετών να κάνουν αλισβερίσι ναρκωτικων μέσα στο σχολείο!…»
(Βλ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ φ. της 6ης/11.2020, σελ. 23)

Ένα ακόμη περιστατικό.
«Οργή και αγανάκτηση προκαλούν τα καθημερινά πλέον περιστατικά ασέλγειας σε βάρος μικρών παιδιών από άμεσους συγγενείς, οικογενεια-κούς φίλους, ακόμη και ηλικιωμένους ανθρώπους…..Όπως κατήγγειλε η μητέρα του κοριτσιού, ο 72χρονος ήταν φίλος της οικογένειας και προχώ-ρησε σε ασελγείς πράξεις εναντίον του μικρού κοριτσιού. Η μητέρα το αντιλήφθηκε, όταν είδε μια περιέργη συμπεριφορά της κόρης της, με το μικρό κορίτσι να αναφέρει παράλληλα, ότι πονούσε σε κάποια σημεία…» (βλ. ΜΑΚΕΛΕΙΟ, φ. της 2ας/09/2021, σελ. 15).
Και ένα τελευταίο.
Ηλιούπολη: Συγκλονίζει η 19χρονη: «Ο πατέρας μου με βίαζε από τα 11 – Με εξέδιδε και με κτυπούσε».
«Την απόλυτη φρίκη, από την τρυφερή ηλικία των 11 ετών, όταν άρχισε ο εφιάλτης με τους βιασμούς και από τον ίδιο της τον πατέρα, ζούσε η 19χρονη την οποία κακοποιούσε και εξέδιδε 39χρονος αστυνομικός στην Ηλιούπολη».
(βλ. Protothema.gr-Τρίτη 13/07/2021).
***************************************************
Αυτά, λοιπόν, συμβαίνουν στην Κοινωνία μας σήμερα! Καθώς όμως τα πράγματα αποδεικνύουν, οι σεπτοί Ιεράρχες μας και πολύ περισσότερο η Ιερά Σύνοδος των Ιεραρχών «μεριμνά και τυρβάζει περί πολλά» (Λουκ. Κεφ. 10ο, 38-42), όπως είπεν ο Κύριος ημών στην Μάρθα, την Αδελφή του Λαζάρου! Εκδαπανώνται δηλ. διά να μας πείσουν, ότι το Εμβόλιο είναι το σωτήριο φάρμακο για την υγεία του σώματος, μολονότι και αυτό ακόμη ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ! Μετατρέπουν τους Ναούς σε Εμβολιαστικά Κέντρα! Τιμωρούν τους ιερεις των, όταν αυτοί αρνούνται να δεχθουν το δαιμονικής εμπνεύσεως και κατασκευής Εμβόλιο! Επιβάλλουν την χρήση ης μάσκας μέσα εις τον Ναόν, ΚΑΙ παραλείπουν να μας ομιλήσουν και να μας διδάξουν για το «ενός εστί χρεία», δηλ. για την σωτηρία της ψυχής μας! Φροντίζουν πλέον δια την υγείαν του …. σώματος και εγκατέλειψαν την φροντίδα διά την σωτηρίαν των ψυχών, υπέρ των οποίων «Χριστός απέθανε»!!!!!!!
Το κενό, λοιπόν, το οποίον δημιουργεί σήμερα η ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΙΕΡΕΩΝ ΜΑΣ, ΠΛΗΓΩΝΕΙ ΠΟΛΥ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑΝ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ, η Οποία εξ ορισμού είναι και Η ΜΕΣΙΤΡΙΑ για την σωτηρία της ψυχής μας! Γι’ αυτό λοιπόν, η Εικόνα Της εκεί ψηλά εις τον Βύρωνα της Αττικής από τις 8 Σεπτεμβριου 2020 μέχρι σήμερα ΔΑΚΡΥΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΩΣ! Αλλά διά τους Ποιμένες των ψυχών μας, διά τους Ιεράρχες της σήμερον ισχύει η παροιμία: «Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα»!
Στη συνέχεια σας παραθέτουμε ένα πολύ σημαντικό κείμενο, αναφερόμενο εις τα δάκρυα της Παναγίας μας, την Οποίαν και ικετεύω: «Υπεραγία Θεοτόκε πρέσβευε υπέρ ημών των αμαρτωλών».

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 3 (4 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.