Γράφει ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE- ΄΄Κληρικοί και Λαϊκοί, άνδρες και γυναίκες, πλούσιοι και πτωχοί, επώνυμοι και άσημοι, ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΟΝΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΘΕΟΥ, ελάτε, λέγω, να απαριθμήσουμε μερικά σημαντικά ολισθήματα, τα οποία οδηγούν στο τέλος της την Ελλάδα μας και την Ορθοδοξίαν μας! ΄΄

Ελάτε, λοιπόν, Αδελφοί μου,
Κληρικοί και Λαϊκοί, άνδρες και γυναίκες, πλούσιοι και πτωχοί, επώνυμοι και άσημοι, ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΟΝΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΘΕΟΥ, ελάτε, λέγω, να απαριθμήσουμε μερικά σημαντικά ολισθήματα, τα οποία οδηγούν στο τέλος της την Ελλάδα μας και την Ορθοδοξίαν μας!

Ολίσθημα 2ον :
Τα σχέδια των σκοτεινών Δυνάμεων

Είναι κοινό μυστικό πλέον, ότι οι Μυστικές Δυνάμεις της Παγκο-σμιοποιήσεως, δηλ. η Μασσωνία, είναι πίσω από την σημερινή κρίση, η οποία ταλαιπωρεί και βασανίζει την παγκόσμια Κοινωνία. Στην ταπεινή μελέτη μας με τίτλο «Κορωνοϊός» από τον Μάρτιον του 2020 δημοσιεύεται μία φρικιαστική είδησις! Ήδη από του έτους 1981 είχε προαναγγελθή η πανδημία του Κορωνοϊού, η οποία ταλαιπωρεί σήμερα την παναθρώπινη Κοινωνία! Θα την επαναλάβω εδώ, διότι είναι καταπληκτική και αναμφισβήτητη!
Το έτος 1981, λοιπόν, στην Αμερική κυκλοφόρησε ένα βιβλίο με τίτλο «ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ», όπου ανεγράφοντο και τα εξής καταπληκτικά!

«Περί τό 2020 μία σοβαρωτάτη πνευμονία-σχετική ἀσθένεια θά διαδοθῇ εἰς ὁλόκληρον τόν Πλανήτην, κάνοντας ἐπίθεσιν εἰς τούς πνεύμονας καί εἰς τούς βρόγχους. Θά ἀντιστέκεται σέ ὅλες τίς γνωστές θεραπεῖες».

Η μελέτη μας διατίθεται σε ηλεκτρονική μορφή στο Διαδίκτυο:
https://drive.google.com/file/d/1I0ygl48BzOnOK6egS2Q1dDPWUR1EMS9m/view?usp=drivesdk

Καθώς λέγεται, στα σχέδια των σκοτεινών Δυνάμεων εμπεριέχεται και η Εκκλησία, η Παπική κατ’ αρχήν, αλλά και η Ορθόδοξος Εκκλησία, εφ’ όσον Πάπας και Πατριάρχης ….συνεργάζονται αρμονικώς!!!! Δεν το πιστεύετε; Το παρατιθέμενο Video μας το αποδεικνύει! Μία εισέτι περίπτωση συμπροσευχής!

Εικόνα συμπροσευχής Πάπα και Πατριάρχου!

Ο λειτουργός ιερεύς, προσευχόμενος, δέεται:
«Έτι δεόμεθα υπέρ του Αγιωτά-του Πάπα Ρώμης Βενεδίκτου και του Αρχι-επισκόπου και Πατρι-άρχου ημών Βαρθολομαίου και υπέρ του κατευθυνθήναι τα δια-βήματα αυτών εις πάν έργον αγαθόν».

Πλην όμως ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η συμ-προσευχή Ορθοδόξων και Ρωμαιο-καθολικών!
Έπειτα από όλα αυτά δεν δυνάμεθα να απορρίψουμε κάτι πολύ φοβερό, που είδε το φως της δημοσιότητος στο Διαδίκτυο. Πρόκειται για μια ΥΠΕΡ-ΒΟΜΒΑ, την οποία εξαπέλυσεν ο Carlo Maria Vigano, Αρχιεπίσκοπος των Ρωμαιοκα-θολικών, περιγράφοντας τα πλαίσια της Νέας Εποχής και την Μεγάλη Επανεκκίνηση, για την οποία ομιλούν και τα κοσμικά ΜΜΕ.
Ομιλεί, λοιπόν, για μια Φιλανθρωπική Οργάνωση, που θα αντικαταστήσει την Εκκλησία με Πρόεδρο τον Πάπα της Ρώμης!
«ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ»:
Η οργάνωση που θα αντικαταστήσει την Εκκλησία.
«Φωτιές» από καθολικό αρχιεπίσκοπο, ΒΙΝΤΕΟ
14 Οκτωβρίου, 2021
Ο Carlo Maria Vigano, λοιπόν, μεταξύ άλλων εδήλωσε:
• «Η τέταρτη (βιομηχανική) επανάσταση, η οποία διατυπώθηκε ως θεωρία από τον Κλάους Σβαμπ και την οικογένεια των διεθνών χρηματοοικονομικών, βρήκε στο πρόσωπο του Bergoglio (Πάπα Φρα-γκίσκου), όχι έναν ουδέτερο παρατηρητή, που δεν είχε ακουστεί ποτέ ξανά, αλλά έναν ένθερμο συνεργάτη, ο οποίος κάνει κατάχρηση της ίδιας του της ηθικής εξουσίας, προκειμένου να υποστηρίξει από έξω, έξω από την Εκκλησία, το σχέδιο διάλυσης της παραδοσιακής κοινω-νίας.
• Ενώ την ίδια ώρα μέσα από την Εκκλησία, ακολουθεί το σχέδιο καταστροφής της Εκκλησίας, προκειμένου να την αντικαταστήσει με μία φιλανθρωπική οργάνωση μασσωνικής έμπνευσης.
• ……Άραγε, αφού η Ορθόδοξη Εκκλησία, που καθοδηγεί το σκάφος και απορρίπτει όσους ιερείς σκέφτονται ελεύθερα εν Χριστώ, έχοντας προσεγγίσει παράλληλα τον Πάπα Φραγκίσκο, θα υπηρετεί μαζί του κάποια διεθνιστική οργάνωση, η οποία θα παρουσιαστεί ως φιλανθρω-πική, αλλά θα είναι μασσωνικής εμπνεύσεως, αν ληφθούν υπόψη τα λεγόμενα του Vigano;;; Ποιός θα είναι στην κορυφή της;;; Κάποιος που θα ενώσει όλες τις θρησκείες στο όνομα της ειρήνης, όπως ήδη επιδιώκεται (βλ. διαθρησκειακός διάλογος);;;, δηλ. ο Πάπας!!!
(https://www.el.gr/thriskia/panthriskia/karavomvaros-i-organosi-poy-tha-anti/ ).

Σημείωσις: Ο Κλάους Σβαμπ είναι «ο επικεφαλής της Μεγάλης Επανεκ-κίνησης και μέντορας Μητσοτάκη και Τσίπρα», διαβάζουμε στο παραπάνω αφήγημα:. «Σε πλήρη εφαρμογή η «Μεγάλη Επανεκκίνηση»« του Γερμανού θεωρητικού με τις ζαρτιέρες;»

«Περίεργες μεθοδεύσεις από το Παγκό-σμιο Φόρουμ (WEF) του διαβόητου θεωρη-τικού της «Μεγάλης Επανεκκίνησης» Κlaus Schwab, βιβλίο του οποίου διαβάζει και επιμορφώνεται ο Έλληνας Πρωθ-υπουργός»
(βλ. ΜΑΚΕΛΕΙΟ, 30.11.2021, σελ 22).

Η Μασσωνία συνεχώς και περισσότερο επηρεάζει την Ελληνική Ορθόδοξο Κοινωνία! Κάποτε οι γυναίκες ήσαν έξω από τα ενδιαφέροντα της Μασσωνικής Στοάς! Τώρα πλέον το ενδιαφέρον της Μασσωνίας αγκαλιάζει ολόκληρο το Κοινωνικό Σώμα!
Με πολλήν, λοιπόν, έκπληξιν, ανα-γνώσαμε στην Εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ (βλ. φ. 1ης Δεκεμβρίου 2021, σελ. 10), ότι από τον λαιμό κάποιων Ελλήνων φεύγει πλέον ο Σταυρός του Κυρίου μας και την θέση Του καταλαμβάνει το Σύμβολο της Μασσωνίας! Στην Εφημερίδα βλέπουμε την φωτογραφία μιάς δημοσιογράφου, η οποία στο λαιμό της φέρει το σύμβολο της Μασσωνίας, ο δε επιστολογράφος κ. Γ. Δ. γράφει τα εξής:

«Έπεσε το μάτι μου πάνω στη δημοσιογράφο…του μασσωνικού βοθροκάναλου. Έχουμε γεμίσει τέκτονες. Πρόσεξα την ανάποδη πυραμίδα στο μενταγιόν, που φοράει με το (Μασσωνικό) μάτι. Από το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, η σιωνίστρια Αντ….. Βγάλτε το στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ να δείξετε αυτοί, που μας κουνάνε το δάκτυλο, από ποια κέντρα Αποφά-σεων παίρνουν εντολές».
Τελικά η Ελλάδα μας είναι εγκαταλελειμμένη στα χέρια των σκοτεινών Δυνάμεων της Παγκοσμιοποιήσεως, οι οποίες ένα και μόνον πράγμα επιθυ-μούν, ένα καί μόνο στόχο έχουν: ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑ-ΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ και ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΑΡΤΗ!
Το σχέδιο αυτό μας το εκφράζει πολύ χαρακτηριστικά η παρακάτω φωτογραφία, την οποία δανειζόμεθα από το Viber:

Τι περισσότερο θέλετε, αγαπητοί μου αναγνώστες, για να πεισθήτε, ότι η Ελλάδα μας … τελειώνει; Δηλ. την τελειώνουν! Μας διαλύουν!
‘Επειτα από τα ανωτέρω ας ρίψουμε μια ματιά και σε ένα σχετικό δημοσίευμα: «Η Ελλάς κινδυνεύει από τον παρασιτισμό των Κοινωνικών Μειονοτήτων!»

(βλ. ΜΑΚΕΛΕΙΟ, 30.11.2021, σελ. 9)
Σε μια Ελληνίδα του Λιμενικού Σώματος έκανε μεγάλη εντύπωση το εξής: Πολλοί μετανάστες-πρόσφυγες «μόλις τους παραλάμβαναν τα σκάφη του Λιμενικού» … εγκατέλειπαν τα παιδιά τους! «Σχεδόν αδιαφορούσαν για τα μωρά, πού είχαν μαζί τους. Και όταν η Λιμενικός ρώτησε κάποια γυναίκα, η οποία είχε αφήσει (δηλ. είχε εγκαταλείψει) το μωρό της, γιατί το άφησε, η απάντηση ήταν κ α τ α λ υ τ ι κ ή: εμείς να είμαστε καλά και παιδιά θα κάνουμε κι’ άλλα…»!!!
Εάν τώρα σ’ αυτά τά πολύ σκληρά λόγια προσθέσουμε και τα λόγια ενός Αρχιερέως της Ορθοδόξου Χριστιανικής Ελλάδος, τότε θα πρέπει να πάμε να πνιγούμε, ώστε να μη δουν τά μάτια μας την αλλοίωση του Ελλη-νικού πληθυσμού, δηλ. την κατάληψη της Χώρας μας από τους αλλοεθνείς και μάλιστα τους αλλοθρήσκους Μουσουλμάνους, οι οποίοι ως Πρόσφυγες κατακτούν αμαχητί την Ελλάδα μας!
Ακούστε, λοιπόν, τι είπε πολύ πρόσφατα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλως κ. Άνθιμος:

«Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως:
Θα αγκαλιάσουμε τους αλλοεθνείς,
θα πάρουν για νύφες και γαμπρούς τα παιδιά μας» !!!!
(https://www.protothema.gr/greece/article/962286/mitropolitis-alexandroupoleos-tha-agaliasoume-tous-alloethneis-tha-paroun-gia-nufes-kai-gabrous-ta-paidia-mas)

Και ο Σεβασμιώτατος προσέθεσε:
“Θα πάρουν για νύμφες και γαμπρούς, τα παιδιά μας· θα μας κάνουν υπερήφανους, όταν φέρουν έπαθλα και πρωτιές όπως ὁ Αντετοκούμπο), θα ερ-γάζονται και με τις εισφορές τους στα ασφαλιστικά ταμεία μας θα εξασφαλίζονται οι δικές μας συντάξεις.
Θα μεγαλώσουν οι πόλεις μας, θα κατοικηθούν τὰ ἔρημα χωριά μας και θα γεμίσουν παιδικές φωνές οι χορταριασμέ-νες αυλές των σχολείων μας…..

Στην ηπειρωτική Ελλάδα, η εγκαταλελειμμένη σήμερα χέρσα γη, θα καλλιεργείται από νιόφερτους γεωργούς που θα αξιοποιούν τα εύφορα χώματά μας και ζώα, βοοειδή και αιγοπρόβατα, θα καταναλώνουν το θαλερό χορτάρι της υπαίθρου μας που σήμερα το καίει ανεκμετάλλευτο ο ήλιος”.
Όταν, λοιπόν, οι εξ ορισμού υπερασπιστές της Πίστεως και της Πατρίδος μας, οι διάδοχοι Μεγάλων και Ηρωϊκών Μορφών, όπως ήταν ο Παλαιών Πατρών Γερμανός και τόσοι άλλοι, όταν, επαναλαμβάνω, οι εξ ορισμού υπερασπιστές της Πίστεως και της Πατρίδος παραδίδωνται αμαχητί και τόσο πολύ εύκολα στους σύγχρονους ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ τι περιμένετε; Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ! Το αποδεικνύουν και οι κουρελιασμένες Σημαίες μας:

Οι Κρατικές Υπηρεσίες είτε άθελά τους, δηλ. από την βλακεία τους, είτε μάλλον από την τυφλή υποταγή τους στις εντολές των Δυνάμεων του σκότους, στις εντολές Ξένων Κέντρων Αποφάσεως, με τον Κορωνοϊό και την καταπιε-στική προσπάθειά τους για τον εμβολιασμό όλων των Ελλήνων υπηρετούν την διάλυση της φιλτάτης ημών Πατρίδος. Το τελευταίο έγκλημα των Κυβερνώντων και δη και του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη είναι η επιβολή του προστίμου των 100€ κάθε μήνα σε όσους άνω των 60 ετών Έλληνες πολίτες θα αρνηθούν να δεχθούν το εμβόλιο του Cociv-19!!!!!
Την τραγική αυτή κατάσταση, στην οποία μας οδηγούν με αργά, πλήν όμως και σταθερά, βήματα οι Παράγοντες της δαιμονικής εμπνεύσεως Παγκο-σμιοποιήσεως, μας περιγράφει με τρόπο καταπληκτικό ο Αιδεσιμολογιώτατος π. Στυλιανός Καρπαθίου! «Θέλουν να χτυπήσουν τα Μοναστήρια», γράφει! «Θέλουν αίμα από ράσο», βροντοφωνεί! Και διηγείται την εξής τραγική ιστορία:

«Ο γιατρός ο οποίος επιμελήθη το προηγούμενο Μοναστήρι, επιμελείται κατά την διάρκεια του Αυγούστου και ένα άλλο Μοναστήρι.
Έφυγε, αφού άφησε απύρετες και τις Μοναχές και το προσωπικό το οποίο εργαζόταν στο Μοναστήρι – μεγάλο Μοναστήρι – εκεί πέρα. Ακόμα και μία γιαγιά η οποία είχε ηλικία 92 ετών – ο ίδιος την τάϊζε να σκεφτείτε-, …δεν είχε πυρετούς δεν είχε προβλήματα καθόλου.
Την επόμενη ημέρα, που έφυγε ο γιατρός, με παρότρυνση του Μητροπολίτη δυστυχώς, τηλεφωνεί η Διευθύντρια του νοσοκομείου στο Μοναστήρι, στέλνει από τον ΕΟΔΥ την ειδική υπηρεσία και παίρνει την Μοναχή (της ηλικίας των 92 ετών) και την εισάγει στο νοσοκομείο.
Σε λίγες ημέρες παίρνει τηλέφωνο η Γιατρίνα προς την Ηγουμένη του Μοναστηριού και γίνεται ο εξής διάλογος:
-Γερόντισσα, ΝΑ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ;
– Δηλαδή, τί θέλετε να πείτε;
– Να την αποσυνδέσουμε.
– Δηλαδή να της κάμετε ευθανασία, να την πεθάνετε;
– Εε….
– Με καμία δύναμη.
Σε δύο μέρες η γιαγιά Μοναχή είχε φύγει! ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ ΥΓΙΑΙΝΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ»(!!!).
Πηγή: https://elasyn.com/2021/11/10/π-στυλιανός-καρπαθίου-θελουν-αιμα-απο/

Ως επιστέγασμα αυτής της καταγγελίας μας, ότι δηλ. τα σχέδια των σκοτεινών Δυνάμεων είναι να διαλύσουν την Ελληνορθόδοξο Πατρίδα μας, έρχεται το δημοσίευμα της σοβαρής και εγκρίτου Εφημερίδος ΕΣΤΙΑ (βλ. φ. της 02.12.2021, σελ. 1 και 5) και μάλιστα στην 1η σελίδα, όπου αναγράφονται τα εξής:
«Η Κομμισιόν επιχείρησε να “καταργήσει” τα Χριστούγεννα».
«Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ηναγκάσθη να πάρει πίσω οδηγίες, που εξέδωσε σχετικά και διά των οποίων ουσιαστικώς “καταργούσε“ τα Χριστούγεννα! Οι οδηγίες προέβλεπαν αντικα-τάσταση του όρου “περίοδος των Χριστουγέν-νων“ με την έκφραση “περίοδος διακοπών“ και εξηφάνιζαν κάθε αναφορά στις κορυφαίες εορ-τές της χριστιανοσύνης, αυτής της χρονικής περι-όδου. Η Επίτροπος για την Ισότητα Ελένα Ντάλι ανέφερεν, ότι οι αλλαγές αυτές προωθούν “την ποικιλομορφία και την διαφορετικότητα στην Ε.Ε…….“ !!!!!! .

Ελληνες Αδελφοί,
Ελάτε να κλάψουμε!
Κλάψτε και θρηνείστε!
Η Ελλάδα πεθαίνει!
Και η Ορθοδοξος Εκκλησία μας ευρίσκεται εν διωγμώ!

Αδελφοί μου Έλληνες Ορθοδοξοι Χριστιανοί,
Έπειτα από όλα αυτά σκεφθήτε πολύ σοβαρά! Τι θα πράξουμε; Θα παραδοθούμε αμαχητί στον εσωτερικό πλέον εχθρό μας; Η μήπως πρέπει να ξεχυθούμε στους δρόμους και να βροντοφωνάξουμε το σύνθημα των ενδόξων Προγόνων μας:
«Καλύτερα μιάς ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή!»

Κληρικοί και Λαϊκοί κάποτε ήσαν ενωμένοι όλοι μαζί σαν μια γροθιά, οπότε και η Ελλάδα μας αναστήθηκε από την στάκτη της! Εδώ ο Αρχιεπίσκοπος Παλαιών Πατρών Γερμανός κηρύσσει την έναρξη του Αγώνος του 1821.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΑΝΤΙΘΕΣΙΣ!
Το βράδυ της Πρωτοχρονιάς …«η ανύπαρκτη Κυβέρνηση, που απα-γόρευσε στούς Έλληνες να χαρούν τον ερχομό του νέου χρόνου, άφησε ανεξέλεγκτους χιλιάδες Πακιστα-νούς να καταλάβουν το Σύνταγμα» και να εορτάσουν το νέον Έτος!
Και η Εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ γράφει:
«Ελέω Μητσοτάκη μετέτρεψαν την πρωτεύουσα σε….Καράτσι».
(Βλ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, 03.01.2021, σελ. 1η και 4η).
ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,
ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ;
ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΤΕ;
ΔΕΝ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΣΘΕ;
ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΣΑΣ ΑΝΗΣΥΧΕΙ;

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

1 Σχόλιο

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1
PETROULA POULIOGLOU PETROULA

ΟΛΟΙ ΕΊΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΆ ΤΟΥ ΘΕΟΎ!!!