Ας προετοιμαζώμεθα ψυχολογικά. Οι άνθρωποι, που μας κυβερνούν σήμερα, ξεπέρασαν τους άθεους παράγοντες του ΣΥΡΙΖΑ στον πόλεμο κατά της Εκκλησίας! Τελικά η Υπουργός της Παιδείας κα Κεραμέως και η παρέα της με τα μέτρα, που μας επέβαλαν κατά τον εορτασμό του Πάσχα, ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ την εκκλησιαστική ζωή των πιστών της Εκκλησίας τέκνων, ήτοι το Συνταγματικώς κατοχυρωμένο δικαίωμα της λατρείας του Αληθινού Θεού! ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ την πίστη μας στον Αληθινό Θεό! Ας μη λησμονούμεν.

κατά το παρελθόν Πάσχα ΕΚΛΕΙΣΑΝ οι χριστιανικοί Ναοί! Όχι όμως και οι Ευκτήριοι Οίκοι των Μουσουλμάνων!
_______Η περιφορά του Επιταφίου ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ!! Ούτε βέβαια και η καθιερωμένη επίσημος περιφορά της ιεράς Εικόνος της Παναγίας της Τρυπητής, της και Πολιούχου μας, εδώ στό Αίγιο!
_______ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ: Η κακαλλιτέχνις κα Άλκηστις Πρωτοψάλτη ΑΝΕΜΠΟΔΙΤΗ περιεφέρετο στην καρότσα ενός μεγάλου φορτηγού και όργωνε τους δρόμους των Αθηνών! Αντί δε να την επιπλήξουν, ο κ. Πρωθυπουργός εξήλθε του Γραφείου του από το Μέγαρο Μαξίμου, βρέθηκε στο πεζοδρόμο της οδού Ηρώδου του Αττικού μαζί με ένα πλήθος κόσμου και άρχισε να καταχειροκροτεί την καλλιτέχνιδα!

Ο Πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης, φορώντας τζίν παντελόνι, κατέβηκε στο πεζοδρόμιο και ……χειροκροτεί! Και………στριμώχνεται με το πλήθος!!!
Ούτε μάσκα φοράει!
Ούτε την απόσταση ασφαλείας τηρεί,
δηλ. το ενάμισυ μέτρο ο ένας από τον άλλο!
Μόνο στην Εκκλησία υπάρχει ο κίνδυνος του κορωνοϊού!

ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ,
ΣΕ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ!
ΣΕ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ!

______________Οι χριστιανικοί Ναοί, λοιπόν, ΕΚΛΕΙΣΑΝ! Γιορτάσαμε το Πάσχα των Ελλήνων κλεισμένοι στα σπίτια μας! Όλα δε αυτά συντελέσθηκαν με την ΣΙΩΠΗ ή ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ!
________Το γεγονός αυτό διήγειρε τις συνειδήσεις των πιστών! Κάποιοι μάλιστα έσπευσαν να διαμαρτυρηθούν! Χρησιμοποίησαν μια σκληρή, πολύ σκληρή, γλώσσα δι’ ημάς τους εκκλησιαστικούς ταγούς. “Πώς ανέχθηκαν να λειτουργούν μόνοι τους χωρίς λαό και να ευλογούν άδεια στασίδια και καρέκλες, δηλαδή ξύλα;” έγραψαν!
_______Σήμερα, λοιπόν, σας παραθέτουμε το άρθρο “ΤΡΕΙΣ ΚΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ” από την ιστοσελίδα “http://aktines.blogspot.com/2020/04/blog-post_849.html” της 20ής Απριλίου τρ. έ., όπου η γλώσσα είναι πολύ σκληρή.
________Εύχομαι, έστω και τώρα, να διεγερθούν οι συνειδήσεις των εκκλησιαστικών Ταγών και να ενεργήσουν με το ίδιο πάθος, με το οποίον ενήργησαν την 24ην Ιουλίου, διαμαρτυρόμενοι εναντίον της μετατροπής του ιστορικού Ναού της Αγ. Σοφίας σε Τζαμί του Ισλάμ.
_______Στη συνέχεια σας παραθέτω και ένα δημοσίευμα από την μαχητική Εφημερίδα “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”της 17/07 με τον σκληρό τίτλο: «Χωρίς περιφορά της εικόνας της Παναγίας το πανηγύρι στην Τήνο…Η Μεγαλόχαρη…με ταξί λόγω του “ταγματασφαλίτη” του χτικιού, Χαρδαλιά».
______ΕΛΛΗΝΕΣ, ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ! ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ! ΠΩΛΟΥΝ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
+ Ο πρ. Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος

Καλάβρυτα, 27 Ιουλίου 2020

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.