Με πολύ μεγάλη αγωνία περιμέναμε τις αποφάσεις της Κυβερνήσεως για το άνοιγμα των Ναών κατά τις εορτές των Χριστουγέννων! Και τελικά «η βόμβα έσκασε»! Θα ανοίξουν οι Ναοί ΜΟΝΟΝ για τις εορτές των Χιστουγέννων και των Φώτων, ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΘΑ ΕΙΣΕΡΧΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΝΝΕΑ (9) ΠΙΣΤΟΙ! Κατ΄εξαίρεσιν στο Μητροπολιτικό Ναό θα επιτραπεί να εισέλθουν έως ΕΙΚΟΣΙ ΠΕΝΤΕ (25) άτομα!!!!

Ούτε κατά την εορτήν της Πρωτοχρονιάς θα ανοίξουν οι Ναοί, ούτε και ο Αγιασμός των υδάτων θα πραγματοποιηθεί κατά την εορτήν των Θεοφανείων! Το πεθαμένο καθεστώς Μπολσεβίκων της Ρωσσίας, λοιπόν, οι οποίοι με πάθος πολέμησαν την Εκκλησίαν του Χριστού, αναβιώνει με ένα ακόμη πιο σκληρό τρόπο στη Χώρα μας, της οποίας το πολίτευμα είναι η …. Προεδρική Δημοκρατία!

ΠΗΓΗ: https://youtu.be/mR5gAZDItwk

Η λεζάντα γράφει:

«Έπιασε δουλειά η Ν.Δ. πολεμώντας τον ΧΡΙΣΤΟ & την Εκκλησία Του!
Ζήλεψε τον Ιουλιανό τον Παραβάτη. Θα την περιμένη το ίδιο τέλος».

_______Μεγαλύτερη κοροϊδία και μεγαλύτερος εμπαιγμός από αυτόν δεν θα ήταν δυνατόν να προκληθεί! Με καθαρά λόγια: Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ! Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΑΘΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΓΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ!

________Θέλετε αποδείξεις; Ελάτε λοιπόν να σκεφθούμε Ναούς πολύ μεγάλους, τεραστίων δηλ. διαστάσεων, όπως τον Άγιον Ανδρέα των Πατρών ή τον Άγιον Παντελεήμονα Αχαρνών στην Αθήνα κλπ. Εκεί, λοιπόν, τα Χριστούγεννα θα εισέλθουν ΜΟΝΟΝ εννέα (9) άτομα! Συγχρόνως στο μικρό εκκλησάκι της Ενορίας της Αγίας Βαρβάρας στο μικρό και ορεινό χωριό Ρωγοί εκεί ψηλά στα μαρτυρικά Καλάβρυτα θα εισέλθουν επίσης εννέα άτομα!!!

________Το θέμα αναδεικνύει και η ιστορικά Εφημερίδα Πελοπόν-
νησος των Πατρών! (βλ. φ. της 12.12.2020, σελ. 5)

________ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, Πρό δύο-τριών μόλις ημερών συνήλθε η ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ – ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε., αποτελούμενο από εκπροσώπους ΕΙΚΟΣΙ ΕΠΤΑ (27) ΧΩΡΩΝ! Εκεί, λοιπόν, οι Πρωθυπουργοί – Σύνεδροι φορούσαν τη μάσκα, χαιρετούσαν ο ένας τον άλλο με τον….. αγκώνα τους, ΑΛΛΑ γύρω από το Τραπέζι της Συνεδριάσεως όλοι αυτοί, ΕΞΗΝΤΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΤΟΜΑ. καθόντουσαν Ο ΕΝΑΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ! Δηλ. δεν τηρούσαν τις αποστάσεις του ενός και ημίσεως μέτρου ο ένας από τον άλλον!

_______ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Η Κυβερνητική εντολή, ΕΝΝΕΑ (9) πιστοί σε κάθε Ναό και ΕΙΚΟΣΙ ΠΕΝΤΕ (25) πιστοί σε κάθε Μητροπολιτικό Ναό αφορά εμάς τους Έλληνες, που μας θεωρούν ……..Β λ ά κ ε ς !!!!! ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΧΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ, ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!

______Ιδού η απόδειξις α) στα αεροπλάνα και β) στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο:

Και β) Στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

_______Εδώ κάπου είναι και ο κ.Μητσοτάκης! Και τον ερωτάμε:

ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΔΕΧΘΗΚΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ, ΑΦΟΥ ΟΙ ΣΥΝΕΔΡΟΙ ΗΣΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΝΝΕΑ ΑΤΟΜΑ;
ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ: ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, δηλ. ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΘΕΤΕΙ ΟΡΙΟ ΤΑ ΕΝΝΕΑ ΑΤΟΜΑ;

_________Τελικά, Κύριε Μητσοτάκη,
Κυρίες και Κύριοι της Κυβερνήσεως Μητσοτάκη,
ποιόν κοροϊδεύετε; ΤΟΝ ΘΕΟΝ; ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΝ; ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ; Ή ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΑΣ;

________Δυστυχώς είσθε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!
Μας απογοητεύσατε!
Μας πήγατε ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΟ!,
όπως γράφει ο κ. Αναστάσιος Πολυχρονιάδης !

ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ, ΛΟΙΠΟΝ, ΜΑΥΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

+ Ο πρ. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

Αίγιον, 14 Δεκεμβρίου 2020

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

2 Σχόλια

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1

Το πολίτευμα της χώρας μας είναι προεδρευόμενη κοινοβουλευτική δημοκρατία κι όχι προεδρική δημοκρατία, αν δεν κάνω λάθος.

2
ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑΡΙΑ ΚΡΕΜΙΖΗ

Την Κυριακή που πήγα στην εκκλησία και δεν γινόταν λειτουργία έβαλα τα κλάματα απο το σοκ ! Απαγορεύουν τη Θεία Λειτουργία για τους πιστούς με κουτές δικαιολογίες Αφού υπάρχουν απλοί σαφείς κανονισμοί 2 & 3 μέτρα απόστασης , οι μάσκες , τ΄ απολυμαντικά. Μέσα οι εκκλησίες μας έχουν χώρους, αλλά και εξωτερικά ! Τι παραλογισμός τι ασέβεια στον άνθρωπο στην ελευθερία έκφρασης σε όλες τις μορφές πια ακόμα πόσα πρέπει ν΄ ανεχτούμε από τη βλακεία κάποιων. Υποτιμούν τη νοημοσύνη μας Καταλαβαίνουμε την επικινδυνότητα της πανδημίας για να προφυλαχτούμε Μα αυτοί είναι πιο επικίνδυνοι Κύριε Των Δυνάμεων Ελέησον ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΙ ΕΛΠΙΔΑ