Το νομοσχέδιο που ετοιμάζεται να νομιμοποιήσει τον οδυνηρό και τρομακτικό θάνατο ενός εμβρύου έχει ξεσηκώσει παγκόσμιες φωνές που αντιδρούν στην εγκληματική πράξη της άμβλωσης.

Από τη μακρινή Αδελαΐδα έρχεται το νέο μήνυμα κατά των αμβλώσεων και υπέρ του δικαιώματος του αγέννητου παιδιού στη ζωή. Η τοπική εκκλησία καλεί τους πιστούς να αντιδράσουν ειρηνικά απέναντι στο νέο νομοσχέδιο που επιτρέπει τις αμβλώσεις ακόμα και μέχρι τη γέννηση…

Η Αρχιεπισκοπική Περιφέρεια Αδελαϊδος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας καλεί τους πιστούς να συμμετάσχουν το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020 στην εκδήλωση «Walk for Life» που διοργανώνονται από ανθρώπους που αγωνίζονται για το δικαίωμα του αγέννητου παιδιού στη ζωή.

Πρόκειται σύντομα να εισαχθεί νομοσχέδιο στη Βουλή για τη νομιμοποίηση των αμβλώσεων ακόμη και μέχρι τη γέννηση του παιδιού γεγονός που χαρακτηρίζεται από τους υπερασπιστές της ανθρώπινης ζωής ως καθαρή βρεφοκτονία.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση «οι Χριστιανοί καλούνται με τη συμμετοχή τους να κάνουν το καθήκον τους αποτρέποντας με κάθε τρόπο την ψήφιση του νομοσχεδίου.

Ακόμα, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, «Ας είμαστε η φωνή για το αγέννητο παιδί που δεν μπορεί να εκφράσει τη φοβερή του αγωνία καθώς αντιμετωπίζει τον οδυνηρό, τρομακτικό θάνατό του».

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 1 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.