«Η Αμμόχωστος ανήκει στα παιδιά και τα εγγόνια μας, όχι σε εσάς κ. Ερντογάν, ούτε σε εποίκους και Τούρκους επενδυτές, αυτή είναι η γη μας».

Αυτή είναι η γη μας. Η Αμμόχωστος είναι η πόλη μας. Αυτοί είναι οι δρόμοι μας, τα σπίτια μας, τα σχολεία και οι εκκλησίες μας, ο δικός μας τρόπος ζωής. Η Αμμόχωστος δεν σας ανήκει κ. Ερντογάν» επισημαίνεται στο συγκινητικό βίντεο για την Αμμόχωστο που έφτιαξαν Ελληνοκύπριοι πρόσφυγες από τα Βαρώσια με αφορμή την προκλητική επίσκεψη του προέδρου της Τουρκίας στην νεκρή πόλη.

«Δεν έχετε δικαίωμα να έρχεστε» επισημαίνεται στο υποβλητικό βίντεο με εικόνες της πόλης που μέχρι την εισβολή του Αττίλα το 1974 ήταν ευημερούσα, μοναδική κοινότητα, μία πόλη κόσμημα. «Όμως σκοτώσατε πάλι, βιάσατε πάλι, καταστρέψατε πάλι» αναφέρεται στο βίντεο των πολίτων της Αμμοχώστου.

«Δεν έχετε δικαίωμα να έρχεστε στη γη μας, η Αμμόχωστος δεν σας ανήκει, ανήκει στα παιδιά και στα εγγόνια μας. Κάνατε αρκετό κακό, μείνετε μακριά από την Κύπρο. Σεβαστείτε τα δικαιώματά μας, το δικαίωμά μας να φέρουμε την ειρήνη και την αγάπη και να ξαναχτίσουμε ένα κοινό μέλλον» επισημαίνεται στο βίντεο των προσφύγων της Αμμοχώστου.

«Εδώ δεν είναι μέρος για πικνικ κ. Ερντογάν» είναι η φράση με την οποία κλείνει το βίντεο.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.