ΤΙΜΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ: Δεν έχουν τέλος τα θαύματα του Τίμου Σταυρού και οι μαρτυρίες από πιστούς για το τι βίωσαν στον Λαγκαδά το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Στην Αγία Παρασκευή Λαγκαδά προσήλθαν χιλιάδες άνθρωποι το χρονικό διάστημα μεταξύ 19 και 20 Ιανουαρίου 2019 όπως είχε γράψει το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Χωρίς καμία διαφήμιση και ενημέρωση, οι πιστοί προσήλθαν από κάθε γωνιά της Βορείου Ελλάδος για να λάβουν την ευλογία του Τιμίου Σταυρού.

Στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE έχουν φτάσει από τις πρώτες ημέρες δεκάδες μαρτυρίες ανθρώπων που θεραπεύτηκαν από τον θαυματουργό Τίμιο Σταυρό τις οποίες όμως η συντακτική ομάδα αρνείται να δημοσιεύσει μη θέλοντας να εκθέσει τους ανθρώπους και τα προσωπικά τους δεδομένα.

Έχουμε δημοσιεύσει παλαιότερα δεκάδες τέτοιες μαρτυρίες και πλέον δεν αμφισβητεί κανείς τη δύναμη του Τιμίου Σταυρού ιδιαίτερα μετά την αποκλειστική μαρτυρία του π. Δημήτριου στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE στην οποία ομολόγησε για πρώτη φορά πως ήρθε στην κατοχή του ο Τίμιος Σταυρός και το θαυμαστό περιστατικό με τον Άγιο Πορφύριο, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Άγιος Πορφύριος οδήγησε τον π. Δημήτριο στον θαυματουργό Σταυρό που θεραπεύει χιλιάδες.

Εκεί που πρέπει να εστιάσουμε είναι στο γεγονός ότι μας παίρνουν καθημερινά από κάθε γωνιά της Ελλάδας και μας ρωτούν πότε θα έρθει ο θαυματουργός Σταυρός στην περιοχή τους.

Αυτό οφείλουν οι Μητροπόλεις να το λάβουν σοβαρά υπ όψιν τους.

 

 

 

Φανούρης Ευστράτιος
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (2 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.