ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE- ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ : Νέα πρόκληση από τους Ράδιο Αρβύλα οι οποίοι για συνεχόμενη φορά ασχολήθηκαν με την Ορθοδοξία και την Πίστη με τρόπο χλευαστικό.

Συγκεκριμένα χθες στο επεισόδιο της Παρασκευής 15 Ιανουαρίου 2021 οι Ράδιο Αρβύλα επέλεξαν ένα κείμενο από το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE σχετικά με πνευματικές συμβουλές που δίνει Ιερέας- Πνευματικός σε γυναίκα που τον ρωτά.

Είναι προφανές πως οι άνθρωποι δεν έχουν εξομολογηθεί ποτέ στη ζωή τους, δεν κατανοούν τη σχέση πνευματικού τέκνου με τον Γέροντα του και γι αυτό οδηγήθηκαν στο να χλευάζουν κείμενα που γράφουν Ιερείς στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE από τα προσωπικά τους βιώματα και εμπειρίες.

Εξέλεξαν δε να στοχοποιήσουν το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE εξαιτίας της μήνυσης που είχε καταθέσει το νομικό τμήμα αναφορικά με την αθλιότητα του Μαρτίου σχετικά με τη Θεία Κοινωνία την οποία λοιδωρούσαν σε βίντεο προκαλώντας την οργή του συνόλου του Εκκληνικού Λαού.

Τότε, βλέποντας την κατακραυγή, προσπάθησαν να το μαζέψουν φέρνοντας τον π Αντώνιο της Κιβωτού του Κόσμου στην τελευταία εκπομπή θεωρώντας πως έτσι θα κατευνάσουν τα πνεύματα.

Η αθλιότητα συνεχίστηκε και χθες, μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN.

Δείτε βίντεο από το 45 και 35:

 

Καραγιάννης Ανδρέας
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-25)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.