«Και οι δύο αυτές μνήμες θυμίζουν ότι είμαστε μια κοινότητα με το παρελθόν και μια κοινότητα με μέλλον. Το παρελθόν δεν πρέπει να ξεχαστεί, και ο τρόπος με τον οποίο χειριζόμαστε το μέλλον είναι τώρα πιο σημαντικός από ποτέ».

«Οι κοινότητες σε ολόκληρο το έθνος μας αρχίζουν να ανοίγουν ξανά σε διαφορετικά χρονοδιαγράμματα και με διαφορετικούς κανονισμούς. Εμείς, που είμαστε Χριστιανοί, καλούμαστε να επιδείξουμε σύνεση και υπομονή καθώς αρχίζουμε να συμμετέχουμε και πάλι στη εκκλησίας» .

«Όλοι γύρω μας, βλέπουμε πολλούς συμπολίτες μας , με απογοήτευση τους και μερικές φορές με θυμό, να απαιτούν μια πλήρη επιστροφή στην κατάσταση που υπήρχε πριν από την πανδημία. Αλλά αυτό δεν είναι ούτε σοφό ούτε ασφαλές. Ως Χριστιανοί, έχουμε την ευθύνη να ακούμε τους ειδικούς της δημόσιας υγείας και να υπακούμε στους κανονισμούς της κυβέρνησης».

«Μας παρέχει ένα κλειδί για να κατανοήσουμε πώς μπορούμε να προχωρήσουμε καλύτερα».
«Ας είμαστε πεπεισμένοι ότι όπου κι αν είμαστε και σε οποιαδήποτε κατάσταση, μπορούμε πάντα να είμαστε σε τέλεια επικοινωνία με τον Θεό μέσω του δώρου του Αγίου Πνεύματος Του» .

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.