ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΜΕΡΙΚΗΣ – Σε σημαντική ανακοίνωση προέβη η Ελληνική Ορθόδοξη Αρχιεπισκοπή Αμερικής που αφορά την καταχώρηση του εμπορικού σήματος για το λογότυπο και το όνομά της.

Αναμένεται ότι πολλά ακόμη εμπορικά σήματα της Αρχιεπισκοπής θα καταχωρηθούν σύντομα από το Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων των ΗΠΑ.

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αμερικής εκφράζει την ευγνωμοσύνη της για την αφοσίωση και την επαγγελματική δεινότητα του κ. Λυκουρέζου και ολόκληρης της ομάδας της Carter Deluca, οι οποίοι καθοδηγούν την Αρχιεπισκοπή μέσα από τα περίπλοκα μονοπάτια του εμπορικού δικαίου και των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας.

Αναλυτικά το ανακοινωθέν:

«Σε μια αξιοσημείωτη επίδειξη γενναιοδωρίας, ο Γιώργος Λυκουρέζος, συνεργάτης της φημισμένης εταιρείας πνευματικής ιδιοκτησίας Carter Deluca, συνέβαλε καθοριστικά με την παροχή δωρεάν νομικών υπηρεσιών για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας της Ελληνορθόδοξης Αρχιεπισκοπής Αμερικής.

Η Αρχιεπισκοπή εκφράζει την εγκάρδια εκτίμησή της για την αφοσίωση και την τεχνογνωσία από πλευράς του κ. Λυκουρέζου και ολόκληρης της ομάδας Carter Deluca στην καθοδήγηση της Αρχιεπισκοπής εντός του περίπλοκου νομικού πεδίου που αφορά στα εμπορικά σήματα (trademark) και στην πνευματική ιδιοκτησία.

Η Αρχιεπισκοπή αναγνωρίζει την κρίσιμη σημασία της προστασίας της πνευματικής της ιδιοκτησίας, η οποία διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στη διατήρηση της αποστολής και των αξιών της. «Είμαστε βαθιά ευγνώμονες στον κ. Γιώργο Λυκουρέζο και σε ολόκληρο το δικηγορικό γραφείο Carter Deluca για την ανιδιοτελή αφοσίωσή τους κατά τη διαδικασία διασφάλισης των πνευματικών μας δικαιωμάτων», δήλωσε ο Γιώργος Α. Τσουγκαράκης, Γενικός Σύμβουλος της Αρχιεπισκοπής. «Επιπλέον, ο κ. Λυκουρέζος είναι μέλος της Νομικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής, υπό την προεδρία του δικαστή Paul Lillios, όπου αυτός και μια σειρά αφοσιωμένων και ταλαντούχων επαγγελματιών παρέχουν τακτικά συμβουλές, καθοδήγηση και δωρεάν νομικές υπηρεσίες στην Αρχιεπισκοπή».

Ο κ. Λυκουρέζος απάντησε δηλώνοντας: «Εκτιμώ την ανταπόδοση προς την Ελληνορθόδοξη κοινότητα καθώς και το να βοηθάω την Αρχιεπισκοπή να προστατεύει την πνευματική της ιδιοκτησία και να είμαι μέλος της Νομικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής. Είναι μεγάλη μου χαρά να χρησιμοποιώ την εμπειρία μου με τρόπο που ωφέλιμο για την Αρχιεπισκοπή. Ενθουσιάστηκα από την είδηση για την καταχώριση του εμπορικού σήματος για το λογότυπο και το όνομα της Αρχιεπισκοπής, ειδικά τώρα που γιορτάζει την εκατονταετηρίδα της. Αναμένουμε ότι πολλά ακόμη εμπορικά σήματα της Αρχιεπισκοπής θα καταχωρηθούν σύντομα από το Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων των ΗΠΑ».

Η Αρχιεπισκοπή είναι πραγματικά τυχερή που συνεργάζεται με έναν τόσο ταλαντούχο και έμπειρο επαγγελματία. Με πάνω από δύο δεκαετίες εμπειρίας, ο κ. Λυκουρέζος δραστηριοποιείται σε όλο το φάσμα του δικαίου πνευματικής ιδιοκτησίας. Έχει παράσχει συμβουλές σε πολλούς και απαιτητικούς πελάτες αναφορικά με θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας, συμπεριλαμβανομένων εφευρετών, πανεπιστημίων και εταιρειών της λίστας Fortune 500. Ο κ. Λυκουρέζος έχει επίσης προσφέρει αφιλοκερδώς υπηρεσίες για κατοχύρωση πνευματικών δικαιωμάτων για διάφορα κείμενα και βιβλία.

Αυτή η συλλογική προσπάθεια μεταξύ της Αρχιεπισκοπής και του κ. Λυκουρέζου αποτελεί παράδειγμα της θετικής επίδρασης που μπορούν να έχουν οι αφιλοκερδείς υπηρεσίες υπέρ της Αρχιεπισκοπής.

Όσο η Αρχιεπισκοπή συνεχίζει το σημαντικό έργο της, ταυτόχρονα διαβεβαιώνει ότι η πνευματική της ιδιοκτησία βρίσκεται σε ικανά και κατάλληλα χέρια. Βασιζόμαστε στις αξιέπαινες υπηρεσίες του Γιώργου Λυκουρέζου και της νομικής ομάδας Carter Deluca».

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.