«Να προσεύχεστε για μένα» δήλωσε πρόσφατα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο δημοφιλής τραγουδιστής Τζάστιν Μπίμπερ, τονίζοντας ότι βρίσκεται σε πνευματική αναζήτηση στο δρόμο του Θεού, προσπαθώντας να βρει τον εαυτό του και να λύσει σημαντικά θέματα που τον απασχολούν και είναι βαθιά ριζωμένα μέσα του.

Ο Τζάστιν Μπίμπερ ομολόγησε επίσης, ότι μέχρι να ανακαλύψει τον εαυτό του, δεν πρόκειται να βγάλει άλλη δισκογραφική δουλειά.
«Θέλω η καριέρα μου να έχει διάρκεια, αλλά θέλω να έχουν συνέχεια και η καρδιά μου, το μυαλό μου και η ψυχή μου. Για να μπορέσω να είμαι ο άνθρωπος που θέλω να είμαι, ο σύζυγος που θέλω να γίνω και ο πατέρας που επίσης θέλω κάποτε να γίνω» είπε και πρόσθεσε ότι, η προσέγγιση με το Θεό και η προσευχή τον έχουν βοηθήσει πολύ:

«Ο θεός είναι ελεήμων και οι προσευχές σας με έχουν πραγματικά βοηθήσει»
Διαβεβαίωσε τους οπαδούς ότι το μακροπρόθεσμο σχέδιο του είναι να επιστρέψει στη μουσική και ότι, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, ο Θεός θα τον βοηθήσει.

«Η καθοδήγησή Του είναι απερίγραπτη, η αγάπη Του είναι υπερφυσική, η χάρη Του είναι τόσο αξιόπιστη» είπε.

Ο Μπίμπερ δεσμεύτηκε με την Hailey, μοντέλο και κόρη του ηθοποιού Stephen Baldwin, τον περασμένο Σεπτέμβριο. Σε μια ειλικρινή συνέντευξή του στο περιοδικό Vogue, το ζευγάρι μίλησε για το πώς αποφάσισαν να απέχουν από τις ερωτικές επαφές μέχρι να παντρευτούν.

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Ήθελα να αποκαταστήσω τη σχέση μου με Θεό, με αυτόν τον τρόπο γιατί πραγματικά αισθάνθηκα ότι ήταν καλύτερο για την κατάσταση της ψυχής μου και πιστεύω ότι ο Θεός με ευλόγησε στέλνοντάς μου την Hailey.

ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ NEWS

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.