Μια ομάδα Αμερικανών στρατιωτών, που φιλοξενήθηκαν στην περιοχή μας, επισκέφτηκαν το Κέντρο Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας (ΚΕ.Δ.Α.Β.) – παράρτημα του συλλόγου ο “Ε” – και κατέθεσαν στον προϊστάμενο της βάρδιας μια ποσότητα από τα ατομικά τους είδη, όπως κουβέρτες, σεντόνια, ενδύματα, υποδήματα, είδη καθαριότητος, σακβουαγιάζ κ.άλ., με σκοπό να προωθηθούν στους άπορους εγκλείστους των φυλακών της περιοχής μας.

Είχε προηγηθεί επίσκεψη του επικεφαλής της θρησκευτικής τους υπηρεσίας στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου, όπου συνάντησε τον π. Θεόδωρο Μπατάκα, Πρόεδρο του “Ε” και στη συνέχεια αποφασίστηκε η συνεργασία με την Τοπική μας Εκκλησία.

Η επίσκεψη των Αμερικανών στρατιωτών σε μια κοινωνική δομή της τοπικής μας Εκκλησίας ήταν πραγματικά μια έκπληξη για όλους τους εθελοντές του συλλόγου και άφησε πολλές καλές εντυπώσεις. Ήδη, το μεγαλύτερο μέρος αυτής της βοήθειας έχει παραδοθεί στις δύο φυλακές της περιοχής μας: στο Ειδικό Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Κασσαβετείας και στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Βόλου.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.