Για μια ακόμα φορά ο εκλεκτός και καταξιωμένος ομογενής μας κ. Ευστάθιος Βαλιώτης και η σύμψυχη και πολύτιμη σύζυγός του, κ. Σταματική, έδειξαν την έμπρακτη αγάπη τους στα Ιδρύματα της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.

Έτσι, την περασμένη εβδομάδα πρόσφεραν για τα Ιδρύματά μας: 20 δοχεία λάδι, 14 κιλά πάστα ελιάς και 200 κιλά ελιές καλαμών. Εκτός αυτών, ανταποκρίθηκαν στην παράκληση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ. Ευσταθίου εξασφαλίζοντας για το Ίδρυμα περιθάλψεως ηλικιωμένων και ΑΜΕΑ »ο Άγιος Παντελεήμων» στη Μαγούλα και το Ίδρυμα περιθάλψεως ηλικιωμένων και ΑΜΕΑ »η Αγία Παρασκευή» Μολάων από δύο υπερσύγχρονους σταθμούς υγιεινής, στο πλαίσιο προστασίας για την πανδημία του κορωνοϊού. Συγκεκριμένα, κάθε εισερχόμενος στα δύο Ιδρύματα θα υποβάλλεται αυτόματα σε θερμομέτρηση, απολύμανση των υποδημάτων του και αντισηψία χεριών, με στόχο να μην τίθεται σε κίνδυνο η ζωή των συμπαθεστάτων φιλοξενουμένων γερόντων, γεροντισσών, λοιπών τροφίμων και εργαζομένων.

Ο σεπτός Ποιμενάρχης μας ευχαρίστησε θερμά τους ευεργέτες μας και απευθύνει και δημοσίως τον έπαινό του, ευχόμενος να έχουν υγεία, να επισκέπτονται την γενέτειρά τους συχνά και να μην παύουν να ευεργετούν τον τόπο τους, που είναι η πρώτη και ανεπανάληπτη Πατρίδα τους.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.