Οι θέσεις εργασίας κατανέμονται σε Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ), Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ) ως εξής.

ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ
ΠΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ – ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ
ΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
ΔΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΩΝ Η/Υ,
ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ Η/Υ
Η συνέχεια του άρθρου εδώ…

Πολεμικό Ναυτικό: Προσλήψεις 18 έφεδρων Ιατρών
Δημοσιεύτηκε το ΦΕΚ της προκήρυξης του ΑΣΕΠ με την απόφαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νικόλαου Παπανικολάου, που αφορά προσλήψεις σε δεκαοκτώ (18) θέσεις Έφεδρων εξ Εφεδρείας και κατ’ Απονομή Αξιωματικών Υγειονομικού με γενική ειδικότητα Ιατρού στο Πολεμικό Ναυτικό.

Οι επιτυχόντες θα καταταγούν στο Πολεμικό Ναυτικό ως Έφεδροι εξ Εφέδρων και κατ’ Απονομή Αξιωματικοί, και ο απονεμόμενος βαθμός θα είναι αυτός του Ανθυποπλοιάρχου.

Με την ονομασία τους ως Αξιωματικοί έχουν τα ίδια υπηρεσιακά και οικονομικά δικαιώματα και υποχρεώσεις με τους μονίμους συναδέλφους τους και δεν έχουν υποχρέωση ελάχιστης παραμονής στο στράτευμα, αξιοποιούνται δε αποκλειστικά για την κάλυψη αναγκών των Ναυτικών Νοσοκομείων Αθηνών, Σαλαμίνας και Κρήτης.

Μόνιμες προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ για συνολικά πενήντα έξι (56) άτομα διαφόρων ειδικοτήτων «τρέχουν» αυτό το διάστημα.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος ο ΑΣΕΠ έχει προκηρύξει 38 θέσεις τακτικού προσωπικού για τον ίδιο τον οργανισμό ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται και η προκήρυξη για 18 μόνιμες προσλήψεις έφεδρων γιατρών στο Πολεμικό Ναυτικό.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.