Τα οχήματα σχηματίζουν ουρά χιλιομέτρων που ξεκινά από το ύψος της Πέτρου Ράλλη και καταλήγει στα Σεπόλια.

Κίνηση τώρα – Ταλαιπωρία σε κεντρικές λεωφόρους: Με μποτιλιάρισμα συνεχίζεται η ημέρα για τους οδηγούς που κινούνται στον Κηφισό
Πολύ αυξημένη είναι και το μεσημέρι της Πέμπτης η κίνηση σε αρκετούς δρόμους της Αττικής με τον Κηφισό να βρίσκεται μποτιλιαρισμένος αυτή την ώρα, όπως προκύπτει από τον χάρτη της Google που αποτυπώνει την κατάσταση στο οδικό δίκτυο της πρωτεύουσας.

Τα οχήματα σχηματίζουν ουρά χιλιομέτρων που ξεκινά από το ύψος της Πέτρου Ράλλη και καταλήγει στα Σεπόλια.

Όταν ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας εμφανίζεται στην τηλεόραση σίγουρα κάτι σημαντικό έχει να πει. Άλλωστε σπανίως κάνει τελευταίως δημόσιες εμφανίσεις. Έλειψε πολύ και κατά ένα τρόπο, αυτή η απουσία κατά ένα τρόπο όλους μας έχει λείψει. Την τελευταία φορά που έκανε δημόσια εμφάνιση ήταν πριν από ένα μήνα και στην τηλεόραση εμφανίστηκε πριν από έξι μήνες στην ενημέρωση των 6 μ.μ. στο υπουργείο.

Στο μεσοδιάστημα έδωσε το αίμα του στην Προεδρία της Δημοκρατίας, χωρίς κανείς να το αντιληφθεί, βρίσκεται συνεχώς στο νοσοκομείο Αττικόν προσφέροντας τις πολύτιμες υπηρεσίες του σε ασθενείς covid, μετέχει στην Επιτροπή των Ειδικών, παραμένει σύμβουλος του Πρωθυπουργού (και μετέχει στις τηλεδιασκέψεις μαζί του για την πανδημία) και επισκέπτεται ασθενείς που τον αναζητούν. Έτσι χθες το μεσημέρι ξαναβγήκε στην τηλεόραση γιατί κάτι σημαντικό είχε να μας πει.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.