Ανατριχιαστικό βίντεο δείχνει την επικινδυνότητα της κατάστασης - Έχουν καεί σπίτια και οχήματα σε Αετοχώρι και Πεύκα.

Άκρως επικίνδυνη είναι η κατάσταση σε ένα μεγάλο τμήμα του νομού Έβρου εξαιτίας της μεγάλης φωτιάς που μαίνεται ανεξέλεγκτη μεταξύ των οικισμών της Αγνάντιας και της Άνθειας, καθώς έχουν εκδοθεί μέχρι στιγμής μηνύματα του «112» για εκκενώσεις συνολικά 8 οικισμών που απειλούνται στην περιοχή.

Σε αυτό το πλαίσιο, κατά τη διάρκεια της εκκένωσης, πολεμικές σειρήνες ξεκίνησαν να ηχούν για να ειδοποιήσουν τους κατοίκους να εκκενώσουν άμεσα και έγκαρα τις περιοχές για να γλιτώσουν από τις φλόγες που πλησιάζουν απειλητικά τους οικισμούς.

Ανατριχιαστική είναι η στιγμή που οι σειρήνες του πολέμου ηχούν και που καταγράφονται σε βίντεο που δημοσιεύθηκε στην σελίδα «Focus ston Evro». Οι συνθήκες προσιδιάζουν σε εμπόλεμη κατάσταση, η περιοχή εκκενώθηκε στις 18:23 το απόγευμα του Σαββάτου (19/08).

Σημειώνεται ότι στο Αετοχώρι και τα Πεύκα οι φλόγες έχουν ήδη φτάσει και έχουν καεί σπίτια και οχήματα. Την ίδια ώρα το «112» εξέδωσε νέα προειδοποίηση στους κατοίκους της πόλης της Αλεξανδρούπολης να παραμείνουν μέσα στα σπίτια τους, με κλειστά τα παράθυρα, για λόγους αυτοπροστασίας από τους μαύρους, πυκνούς καπνούς που εκλύονται από τις φλόγες και έχουν κάνει αποπνικτική την ατμόσφαιρα στην περιοχή.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.