Μια οικογένεια δέχτηκε ένα μεγάλο πλήγμα, το παιδί τουs 11 ετων επαθε «μυελογενή λευχαιμία», που διαπιστώθηκε μετά από παρακέντηση που έγινε στην σπονδυλική στήλη.

Άρχισαν οι χημειοθεραπείες, πέφτουν τα μαλλιά του παιδιού και πρέπει να έχει μεγάλη αντοχή κανείς. Έχανε το παιδί τις δυνάμεις του.
Μια βραδιά, μεσάνυχτα, φωνάζει την μητέρα του.
Μανούλα θέλω μια χάρη. Να με πάτε στον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο.
– Θυμάστε που πήγαμε εκδρομή πέρσι; Είχαμε πάρει και το βιβλίο με την Ιστορία και τα θαύματά του. Απόψε, μόλις τελείωσα να το διαβάζω, άκουσα μέσα μου μια φωνή, που μου είπε’ έλα Βασιλάκη στην εκκλησία μου και θα σε κάνω καλά.
Πήγανε…
Το παιδί να βλέπατε πως προσπαθούσε να πιαστεί από τη ζωή. Πήγε κοντά, προσκύνησε. Άνοιξε τα χεράκια του, προσευχόταν, κατόπιν ο ιερευs του βάζει το σκουφάκι και τη ζώνη του Αγίου. Η μάνα του να κλαίει κοντά στο άγιο λείψανο, και τότε της λέει το παιδί:
– Μανούλα μου μην κλαίς! Μ’ έκανε καλά ο Άγιος Ιωάννης.
– Πες μου, παιδί μου, πως;
Σταμάτησε το μούδιασμα στο σώμα ο πόνος στη μέση μου και, εκτός από αυτό,Ακουσα τον Αγιο Ιωαννη να μου λεει..Τωρα εισαι Καλα Βασιλακη.
Γύρισαν στην Αθήνα. Πήγαν στο Νοσοκομείο. Έγιναν νέες εξετάσεις και ο καθηγητής είπε πως, με τα αποτελέσματα της παρακεντήσεως, τώρα πια σταματάμε τις χημειοθεραπείες γιατί αρρώστια δεν υπάρχει πλέον.
Τότε η μάνα είπε τι είχε ζητήσει και τι είχε κάνει μόνο του το παιδί, και είπε ο γιατρός:
Αυτά είναι πάνω από την επιστήμη, είναι στην σφαίρα της πίστεως. Να ευχαριστήσετε τον Άγιο γιατί το εξιτήριο το υπέγραψε ο Άγιος Ιωαννηs ο Ρωσοs ο Θαυματουργοs.

Προσευχή στον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

1 Σχόλιο

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1
ΘΕΟΔΩΡΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑ Ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΡΩΣΣΟΣ ΟΣΟ ΖΩ ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΩ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ .