Ένοχο έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λευκάδας, τον ιερέα από το Αγρίνιο, για τα βίντεο πορνογραφικού υλικού που βρέθηκαν στον υπολογιστή και το κινητό του, για τους κατά συρροή βιασμούς και για την κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια.

Η υπεράσπιση ζήτησε να αναγνωριστεί το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου, πράγμα που το Δικαστήριο δεν το δέχθηκε και επέβαλλε στον κατηγορούμενο ποινή κάθειρξης 27 έτη συνολικά για όλα τα αδικήματα, αφαιρώντας τον έναν χρόνο της προφυλάκισης.

Ωστόσο, βάσει νόμου θα εκτίσει τα 20 χρόνια ενώ η απόφαση δεν έχει ανασταλτικό χαρακτήρα. Επίσης, αποφασίστηκε να διαβιβαστεί η δικογραφία στον αρμόδιο Εισαγγελέα πλημμελειοδικών Αγρινίου, για τυχόν τελεσθείσες πράξεις κατά των δύο μητέρων.

Μετά την ανακοίνωση της απόφασης τα κορίτσια ξέσπασαν σε κλάματα.

Δυτική Ελλάδα: Παραδέχθηκε τις αμαρτίες του, αρνήθηκε τους βιασμούς ο ιερέας.

Αρνείται τις κατηγορίες σχετικά με τους βιασμούς, τις ασέλγειες και το πορνογραφικό υλικό που βρέθηκε στο κινητό και τον υπολογιστή του ο ιερέας από το Αγρίνιο, που απολογείται στο ΜΟΔ Λευκάδας.

Ο ίδιος παραδέχθηκε τα περί επικοινωνιών και μετενσάρκωσης σε γέροντες του Αγίου Όρους καθώς και τα περί κωδικών, λέγοντας, ότι παρασύρθηκε από την μια μητέρα, που τον χειραγωγούσε και τον είχε υποχείριό της. Για όλα αυτά ζήτησε συγγνώμη από τον Θεό, λέγοντας, ότι εξομολογήθηκε και έχει ήσυχη την συνείδησή του.

Ο Πρόεδρος της Έδρας παρατήρησε, ότι ο ιερέας παραδέχθηκε τις κατηγορίες, που αφορούν το εκκλησιαστικό κομμάτι, ενώ αρνείται κατηγορηματικά το κομμάτι που αφορά το κατηγορητήριο, που είναι ποινικό.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.