Η Α.Θ. Παναγιότης, ο Πατριάρχης δέχθηκε σε ακρόαση: - Τον Σεβ. Μητροπολίτη Κρήνης κ. Κύριλλο, Πατριαρχικό Έξαρχο Μάλτας.

Τον Σεβ. Μητροπολίτη Αυστρίας κ. Αρσένιο, μαζί με τον βοηθό του, Θεοφιλ. Επίσκοπο Απαμείας κ. Παΐσιο.
– Τον Σεβ. Μητροπολίτη Ισπανίας και Πορτογαλίας κ. Βησσαρίωνα.
– Τον Θεοφιλ. Επίσκοπο Ευμενείας κ. Ειρηναίο, Ηγούμενο της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Κυρίας των Αγγέλων Γουβερνέτου Κρήτης, μαζί με μέλη της περί αυτόν Αδελφότητας.
– Τον Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη κ. Σεραφείμ, Ηγούμενο της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ζάβορδας Γρεβενών.
– Τον Αιδεσιμ. Πρωτοπρεσβύτερο κ. Ναυκράτιο Φουρουντζόγλου, κληρικό της Ι. Μ. Χαλκηδόνος, ο οποίος υπέβαλε τα σέβη του και ζήτησε την αγία Πατριαρχική ευχή και ευλογία με την ευκαιρία των ονομαστηρίων του.
– Τον Εντιμ. κ. Άλκη Κούρκουλα, Δημοσιογράφο, από την Αθήνα
Εκπροσωπήσεις
Η Α.Θ. Παναγιότης, ο Πατριάρχης εκπροσωπήθηκε:
– Από τον Πανοσιολ. Τριτεύοντα κ. Αλέξανδρο, Βιβλιοφύλακα του Οικουμενικού Πατριαρχείου, κατά τα εγκαίνια έκθεσης, στο Λύκειο Galatasaray, την Πέμπτη, 3 Ιουνίου 2021, αφιερωμένης στον πρωταθλητή πυγμαχίας Garbis Zakaryan, ο οποίος πέθανε πέρυσι.
– Από τον Αιδεσιμ. Οικονόμο κ. Δημήτριο Μαγιόγλου στους γάμους του Εντιμ. κ. Στέφανου Kucuknil με την Ευγεν. κ. Naro Gokdag, οι οποίοι τελέστηκαν στις 7 Ιουνίου 2021, στον Ι. Ναό Αγίας Τριάδος Σταυροδρομίου.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.