Τον Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπόλεως κ. Αντώνιο και τον Πανιερ. Αρχιεπίσκοπο Παμφίλου κ. Δανιήλ, από τις ΗΠΑ.

Toν Πανοσιολ. Μ. Πρωτοσύγκελλο κ. Θεόδωρο, τον οποίο πατρικώς συνεχάρη για την εκλογή του στην θέση του Καθηγητού της Πατριαρχικής Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Κρήτης, στο γνωστικό αντικείμενο “Εκκλησιαστική Ιστορία του Νεοτέρου και Συγχρόνου Ελληνισμού”, και του ευχήθηκε καλλίκαρπο ακαδημαϊκή σταδιοδρομία.
– Τον Εντιμολ. κ. Παντελεήμονα Βίγκα, Άρχοντα Μ.Χαρτοφύλακα του Οικουμενικού Πατριαρχείου, που παρουσίασε τον Eλλογιμ. Καθηγητή Αρχιτεκτονικής Dr. Alper Mahmet και την Αρχιτέκτονα, Ευγεν. κ. Digdem Erdoğan. Οι δύο Αρχιτέκτονες προσέφεραν στον Παναγιώτατο την έκδοση της μελέτης που πραγματοποίησαν το 1992, για την αποκατάσταση του Ορφανοτροφείου της Πριγκήπου, εμπλουτισμένη με ιστορικά στοιχεία.
– Τους Εντιμολ. κ.κ. Στυλιανό Κυμπαρίδη, Άρχοντα Ιερομνήμονα της Μ.τ.Χ.Ε., από το Βέλγιο, και Boris Gurov, Άρχοντα Ορφανοτρόφο της Μ.τ.Χ.Ε, από την Βουλγαρία, μαζί με τις οικογένειές τους.
– Τις Ευγεν. κυρίες Damla Acar, Αρχιτέκτονα, και Kobia Şengün, Πολιτικό Μηχανικό, αμφότερες με εξειδίκευση στη συντήρηση κτιρίων, από την Πόλη.
– Την Ευγεν. κ. Ελένη Κυρανάκη, από την Αθήνα.
Εκπροσωπήσεις
Η Α.Θ. Παναγιότης ο Πατριάρχης εκπροσωπήθηκε από τον Πανοσιολ. Αρχιμ. κ. Καισάριο Χρόνη, κατά την βάπτιση του τέκνου του ζεύγους Ιωακείμ Ψευτέλη και Μιρέλας Καρ, που τελέστηκε την Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021, στον Ι.Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μ. Ρεύματος.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.