Πάνω από 30.000 στη χάρη του Αγίου Ιούδα Θαδδαίου – Σταυρώνει ασταμάτητα ο π Δημήτριος μετά τη Θεία Λειτουργία.

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE – ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΣ ΤΩΡΑ: Ουρές χιλιομέτρων μέχρι το Κολωνάκι από πιστούς που προσκυνούν τη χάρη του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου και σταυρώνονται από τον θαυματουργό Σταυρό.

Λυκαβηττός ΤΩΡΑ: Πάνω από 30.000 στη χάρη του Αγίου Ιούδα Θαδδαίου – Σταυρώνει ασταμάτητα ο π Δημήτριος μετά τη Θεία Λειτουργία.

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΙΟΥΔΑ ΘΑΔΔΑΙΟΥ: Η παρακάτω Προσευχή, είναι Προσευχή εννεαημέρου, προς τον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο. Λέγεται, ότι όταν συναντάμε προβλήματα ή όταν δεν φαίνεται να υπάρχει βοήθεια και έχουμε σχεδόν απελπιστεί.

Οι προσευχές του εννεαημέρου πρέπει να λέγονται επτά (7) φορές την ημέρα, επί εννέα (9) συνεχείς ημέρες. Οι προσευχές εισακούγονται την εννάτη και πριν και ποτέ μέχρι τώρα δεν απέτυχαν. Θα λάβετε τη Χάρη που ζητάτε, όσο απραγματοποίητη κι αν φαίνεται.

Αρχή της Προσευχής Ιούδα Θαδδαίου
Αρχίζοντας την προσευχή σας μπορείτε να προσεύχεστε ως εξής: «Κύριε Ιησού Χριστέ, Υιέ του Θεού δια της μεσιτείας του Αγίου και ενδόξου σου Αποστόλου Ιούδα του Θαδδαίου, ελέησον με τον αμαρτωλό».

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

1 Σχόλιο

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1
Νίκη Πεπονη

Σας ευχαριστώ πολύ για όλα όσα μας δίνετε δύναμη Γειά να συνεχίσουμε, Η ΠΊΣΤΗ ΜΑΣ, ΣΤΟΝ ΤΡΥΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΌΛΟ ΖΩΝΤΑΝΟΣ. ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΓΙΝΕΤΕ, ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΧΆΣΟΥΝ ΑΚΡΆΔΑΝΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΎΝΗ ΣΤΟ ΠΡΌΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΥΡΊΟΥ ΥΜΏΝ ΙΗΣΟΎ ΧΡΙΣΤΟΎ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΌΚΟΥ ΚΑΙ ΠΆΝΤΩΝ ΤΩΝ ΑΓΊΩΝ ΕΠΟΥΡΑΝΙΩΝ ΔΥΝΆΜΕΩΝ ΜΕΤΆ ΤΗΣ ΘΕΟΤΌΚΟΥ ΝΑ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΝ ΓΕΙΆ ΌΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΜΉΝ