Μητρόπολη Άρτης

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Μαξίμου του Γραικού της πόλεως Άρτης, την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018, το απόγευμα, προεξήρχε στην Ακολουθία των Α΄ Χαιρετισμών, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος.

Στην Ιερά Ακολουθία, το δεξιό αναλόγιο πλαισίωσαν οι Ιεροψάλτες του Ναού, ενώ στο αριστερό αναλόγιο έψαλαν μαθητές του Μουσικού Σχολείου Άρτας και της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης.

Ο Σεβασμιώτατος, στο Κήρυγμά του, ετόνισε ότι οι δυσκολίες της ζωής, μπορούν να ξεπεραστούν μόνο όταν ο άνθρωπος αντλεί δύναμη από τον Θεό. Τότε τα αδύνατα, καθίστανται δυνατά.

Όπως η Θεοτόκος, με την δύναμη του Υψίστου, έγινε Μητέρα του Θεού, ενώ παρέμεινε Αειπάρθενος.

Διότι, «ουκ αδυνατήσει παρά τω Θεώ παν ρήμα». Επίσης, ο Μητροπολίτης συνεχάρη τους Ιεροψάλτες, καθώς και τους μαθητές για την θαυμάσια απόδοση των Ιερών Ύμνων.

Η Ακολουθία των Α΄ Χαιρετισμών στην Ιερά Μητρόπολη Άρτης Η Ακολουθία των Α΄ Χαιρετισμών στην Ιερά Μητρόπολη Άρτης Η Ακολουθία των Α΄ Χαιρετισμών στην Ιερά Μητρόπολη Άρτης Η Ακολουθία των Α΄ Χαιρετισμών στην Ιερά Μητρόπολη Άρτης Η Ακολουθία των Α΄ Χαιρετισμών στην Ιερά Μητρόπολη Άρτης Η Ακολουθία των Α΄ Χαιρετισμών στην Ιερά Μητρόπολη Άρτης Η Ακολουθία των Α΄ Χαιρετισμών στην Ιερά Μητρόπολη Άρτης Η Ακολουθία των Α΄ Χαιρετισμών στην Ιερά Μητρόπολη Άρτης

 

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.