ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας Εσπερινού 26 Μαΐου 2020 με τη Ζωηφόρο Ανάσταση του Κυρίου και Θεού και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού, την Απόδοση της εορτής του Πάσχα, από τον Ιερό Ναό Αγίου Τρύφωνος Κολύμπιας στην Ρόδο.

Ακολουθία της Απόδοσης του Πάσχα Live: Την Τετάρτη της έκτης εβδομάδας μετά το Πάσχα εορτάζουμε την Απόδοση της εορτής του Πάσχα.

Αν και οι περισσότερες εορτές έχουν τη απόδοση τους την όγδοη ημέρα, η Απόδοση του Πάσχα εορτάζεται την 39η ημέρα.

Η Ακολουθία της Αποδόσεως της εορτής του Πάσχα – Άγιο Πάσχα – Δεύτε λάβετε Φως και Αναστάσιμη Λειτουργία. Ιερός Ιδρυματικός Ναός Αγίου Τρύφωνος Ρόδος.

Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας Εσπερινού 26 Μαΐου 2020 με τη Ζωηφόρο Ανάσταση του Κυρίου και Θεού και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού, την Απόδοση της εορτής του Πάσχα, από τον Ιερό Ναό Αγίου Τρύφωνος Κολύμπιας στην Ρόδο.

Ιερείς: Αθανάσιος Μισσός, Αρχιμανδρίτης

Ώρα έναρξης: 21:05

Απόδοση της εορτής του Πάσχα – 26η Μαΐου 2020 – Ώρα 21:05 – Εκκλησία Αγίου Τρύφωνος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου – Παράρτημα Α.Μ.Ε.Α. Δομής Ενηλίκων, Κολύμπια Ρόδου – Ακολουθία του Αγίου Φωτός και Ανάσταση – Απόδοση της εορτής του Πάσχα. Ιερουργός Αρχιμανδρίτης Αθανάσιος Μισσός.

Ακολουθία της Απόδοσης του Πάσχα Live – Ανάσταση – Άγιο Φως & Αναστάσιμη Λειτουργία. Δείτε τώρα ζωντανά στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-1)
 1. Γεώργιος Τσαπάκης 3 χρόνια πριν

  Υπέρ Υγείας
  Γεώργιος
  Τερψιχορη
  Ευαγγελία
  Ανδρέας
  Μαρία
  Δέσποινα
  Μιχαήλ
  Κυριακή

  ΑπάντησηΆκυρο
 2. ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΤΑΚΤΙΚΟΣ 3 χρόνια πριν

  ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ .ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ .ΑΥΤΟ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΘΕ ΑΙΡΕΣΗ.ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΞΕΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑ.

  ΑπάντησηΆκυρο

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.