Άγιοι Πατέρες που θα φθάσει η ιστορία με το µποϊκοτάζ σε Ναό στο κεντρικότερο σημείο της Αθήνας;

Ανοίγοντας κανείς το διαδίκτυο σήμερα, θεωρεί πως είναι μια μεγάλη γιορτή, των Αγίων Ισιδώρων και το μυαλό των Ορθοδόξων σε Ελλάδα, Κύπρο και σε όλο τον κόσμο πάει στο ότι γιορτάζει η Εκκλησία του Λυκαβηττού.

Ο Ναός Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού βρίσκεται στον λόφο του Λυκαβηττού, πάνω από το Κολωνάκι, είναι ο κεντρικότερος ίσως ναός στην Αθήνα και ανήκει στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Μόνο που και σήμερα και όλες τις υπόλοιπες μέρες του χρόνου , δεν έρχεται ΠΟΤΕ Μητροπολίτης, Επίσκοπος, Ιερέας από καμία Μητρόπολη, και πολύ περισσότερο από την Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Δηλαδή, την πιο δύσκολη περίοδο που έχει περάσει ποτέ η χώρα, την ώρα που η Εκκλησία βάλλεται πανταχόθεν, την ώρα που τεράστιο ποσοστό πιστών την εγκαταλείπει, την ώρα που ο Λυκαβηττός κάθε μέρα, χωρίς ούτε έναν επίσκοπο μαζεύει δεκάδες χιλιάδες πιστούς, η Εκκλησία της Ελλάδος δεν καταλαβαίνει πως το να μην στέλνει εκπρόσωπο μόνο άλλα πράγματα καταδεικνύει και απλά απομακρύνεται ΤΕΛΕΙΩΣ από τον κόσμο.

Πρέπει να καταλάβουν κάποιοι ότι ΚΑΝΕΙΣ δεν ενδιαφέρεται για το ποιοι επισκέπτονται τον Αρχιεπίσκοπο, με ποια Υπουργεία κλείνει συνεργασίες η Εκκλησια και άλλα τέτοια που κάθε μέρα δημοσιεύονται.

Αυτά ούτε κατανοητά γίνονται ούτε ενδιαφέρουν κανέναν.

Ο κόσμος θέλει ελπίδα και ο κόσμος φεύγει καλπάζοντας. Καταλάβετε το νωρίς.

Α. Μ . Κ.

Καραγιάννης Ανδρέας
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-2)
  1. Πέτρος Πανταζής 2 χρόνια πριν

    Πάντως προσωπικά ως επισκέπτης προσκυνητής, του ιερού τούτου ναού,σε παλαιότερο ανύποπτο χρόνο, τότε που χτιζόταν το σημερινό “θαυματόβρυτο” και άριστα δια του διαδικτύου διαφημιζόμενο προφίλ, αγνοήθηκε από τον ως άνω ιερέα και μοναδικό λειτουργό μιας κατά Κυριακήν Λειτουργίας, η παρουσία μου στην οποία προσήλθα ως προσκυνητής μετά της συζύγου μου παλαιάς προσκυνητρίας του ναού ως μη όφειλε ως κανονικού ιερέως και μου δόθηκε η εντύπωση ότι στον συγκεκριμένο ναό είναι ευπρόσδεκτοι μόνο αρεστοί του προϊσταμένου ιερέως. Για λόγους που τότε δεν κατανοούσα αλλά η οσημέραι “λαοπρόβλητη θαυματουργός ιδιαιτερότητα” που ο συγκεκριμένος ιερεύς μεθοδεύει γίνεται ανεκτή από τους εκκλησιαστικούς ιθύνοντες!

    ΑπάντησηΆκυρο

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.