Ι.Μ. ΚΙΤΡΟΥΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΜΩΝΟΣ

Την Τρίτη 19 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό του Πολιούχου Θεσσαλονίκης Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλύτου θα τελεστεί Ιερά Αγρυπνία (21:00-00:30), στο πλαίσιο του Προγράμματος των εορταστικών εκδηλώσεων για την πανήγυρη του Ναού. Στην Ιερά Αγρυπνία θα προεξάρχει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος, κατόπιν ευλογίας του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου.

Κατά τη διάρκεια της Ιεράς Αγρυπνίας θα ψάλει πολυμελής νεανική χορωδία μελών του Συλλόγου «Φιλαθωνίτες», αποφοίτων-φοιτητών της Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης και μαθητών της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, υπό τη διεύθυνση του κ. Δημητρίου Μανούση

Κατά την Αγρυπνία θα τεθούν σε προσκύνηση η Ιερά Εικόνα Παναγίας Πορταΐτισσας, αντιγράφου της Ιεράς Μονής Ιβήρων Αγίου Όρους, καθώς και το Ιερό Λείψανο του Αγίου Γρηγορίου (Καλλίδη).

Για τη διευκόλυνση όσων επιθυμούν να μετακινηθούν με λεωφορείο θα πρέπει να το δηλώσουν έγκαιρα στον π. Διονύσιο Γκόλια (κιν. 6944959168) από τον οποίο θα λάβουν σχετικές πληροφορίες, ώστε να διευκολυνθεί η μετακίνησή τους από την Κατερίνη.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.