ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Την Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου και εν όψει της ιεράς μνήμης του Οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου και της προσεχούς εορτής του Αγίου Νικολάου του προστάτου και εφόρου πόλεως Ερετρίας τελέσθηκε η προεόρτιος κατανυκτική αγρυπνία στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου Ερέτριας

στην οποία προεξήρχε ο Πανοσ Αρχιμ Αιμιλιανός Χρήστου Προϊστάμενος του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Χαλκίδος οι Πρωτοπρ Σταμάτιος Μπασδέκης εφημέριος ιερού ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Βασιλικού Χαράλαμπος Ραμαντανάκης εφημέριος ιερού ναού Παναγίας Παραβουνιώτισσας Ερέτριας οι Οικονόμοι Παναγιώτης Μπαφαλούκας, Ιωάννης Μπαραμπούτης εφημέριος ιερού ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Αμαρύνθου και ο Πρωτοπρ Θεοφάνης Παπαγεωργίου εφημέριος του ιερού ναού.

Μετα το πέρας της αγρυπνίας παρετέθει σε όλους τους πιστούς εόρτιος τράπεζα στο πνευματικό κέντρο του ιερού ναού μερίμνη του εφημερίου π. Θεοφάνους του εκκλησιαστικού συμβουλίου και των κυριών της ενορίας.

Επίσης στο αναλόγιο έψαλαν οι Ιεροψάλτες Χρήστος Ραμαντανάκης ιερού ναού Παναγίας Παραβουνιώτισσας και Δημήτριος Πετρογιάννης του ιερού ναού.

Φωτογραφίες Δημήτριος Πετρογιάννης

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.