Ιερά Αγρυπνία τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιοςχθες Κυριακή, 30 Αυγούστου 2020, στο Μητροπολιτικό Ι. Παρεκκλήσιο της Αγίας Φωτεινής της Σαμαρείτιδος στην Κόρινθο, επί τη εορτή της Καταθέσεως της Τιμίας Ζώνης της Θεοτόκου. Τον Ποιμενάρχη μας πλαισίωσαν οι Πανοσ. Αρχιμ. π. Αρκάδιος Ραζνύ και π. Αθανάσιος Πέζος, ο Αιδεσ. π. Δημήτριος Στεργιόπουλος και οι Διάκονοι π. Δαμασκηνός Γεννηματάς και π. Δημήτριος Μπαλλάς.

Στον λόγο του, προς τους αγρυπνήσαντες Πιστούς, ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε αρχικά στην Αγία Ζώνη της Θεοτόκου και στα συνεχή θαύματα που επιτελούνται απ᾿ Αυτή. Στην συνέχεια τόνισε ότι, όσοι αφήνουν την ζωή τους στα χέρια του Θεού, έχουν πάντοτε την βεβαιότητα ότι ο Θεός, ο Οποίος «πάντας ἀνθρώπους θέλει σωθῆναι καὶ εἰς ἐπίγνωσιν ἀληθείας ἐλθεῖν» (Τιμ. Α΄, β΄, 4) θα τους οδηγήσει στην Αλήθεια και στην αιώνια Ζωή!

Ολοκληρώνοντας, ο Μητροπολίτης μας, ευχήθηκε στους συμπροσευχομένους Πιστούς η Υπεραγία Θεοτόκος να πρεσβεύει στον Σωτήρα και Λυτρωτή μας Κύριο, ώστε ν’ αντιμετωπίζουν και ν’ ανταπεξέρχονται όλες τις δυσκολίες της ζωής τους!

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.