ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ : Τα ποσά αφορούν σε 1.333 δικαιούχους, και κατανέμονται σε διακαιούχους των μέτρων δάσωσης, επενδύσεις σε μικρές εκμεταλλεύσεις, οργάνωσης ελαιουργικών φορέων κλπ.

ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ: Στη νιτρορύπανση η μερίδα του λέοντος των 3,5 εκατ. από ΟΠΕΚΕΠΕ

Πληρωμές ύψους 3,5 εκατ. ευρώ κατέβαλε το διάστημα από 05/03/2020 έως τις 09/03/2020 ο Οργανισμός Πληρωμών Κοινοτικών Επιδοτήσεων, με τον μεγαλύτερο όγκο των επιδοτήσεων (2,1 εκατ.) να αφορά στο πρόγραμμα της νιτρορύπανσης.

Τα ποσά αφορούν σε 1.333 δικαιούχους, και κατανέμονται σε διακαιούχους των μέτρων δάσωσης, επενδύσεις σε μικρές εκμεταλλεύσεις, οργάνωσης ελαιουργικών φορέων κλπ.

Με αναφορά στο ΟΣΔΕ 2020 η δήλωση των αγροκτημάτων που θα ενταχθούν στο κομφούζιο

ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ:Ενόψει της 3ης προκήρυξης για ένταξη στο Μέτρο 10.1.8 «Κοµφούζιο» οι παραγωγοί καλούνται να συµπληρώσουν στις δηλώσεις ΟΣΔΕ 2020 (έτος αναφοράς) που άνοιξαν στις 28 Φεβρουαρίου τις καλλιέργειες και τα αγροτεµάχια που θα ληφθούν υπόψη για την αίτηση ενίσχυσης.

Σηµειώνεται εδώ πως συµµετοχή στην 3η προκήρυξη Κοµφούζιο, θεµελιώνουν και οι δικαιούχοι των προηγούµενων δύο Προσκλήσεων της δράσης 10.1.08, για διαφορετικά από τα αγροτεµάχια που είναι ενταγµένα ήδη.

Επιλέξιµες στο πλαίσιο της 3ης Πρόσκλησης της δράσης είναι οι καλλιέργειες: ροδακινιά, νεκταρινιά, βερικοκιά, µηλιά, αχλαδιά, κυδωνιά, δαµασκηνιά και αµπέλι (οινοποιήσιµο, επιτραπέζιο).

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.