ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ LIVE: Από τον Οργανισµό Πληρωµών, εδώ και δύο µήνες και µετά τις πρώτες οχλήσεις από τους παραγωγούς για κοµµένες ενισχύσεις, διευκρινίζεται ότι «η ενηµέρωση του χαρτογραφικού υποβάθρου του ΟΣ∆Ε µε τους κυρωµένους δασικούς χάρτες είναι µια δυναµική και συνεχής διαδικασία, καθώς το υπόβαθρο επικαιροποιείται ανά τακτά χρονικά διαστήµατα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους µε συγκεκριµένο τρόπο που έχει συµφωνηθεί µε τις αρµόδιες ∆ασικές Υπηρεσίες».

ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ : Ξεκινάει ένας αγώνας, µε τους αρµόδιους του ΟΠΕΚΕΠΕ Θεσσαλονίκης να µιλούν για χάρτες που διαχειρίζονται και χωράφια κηρυγµένα αναδασωτέα και το ∆ασαρχείο να επιµένει ότι οι εκτάσεις αυτές είναι ακόµα σε διαδικασία ελέγχου κι ενώ τα χωράφια είναι καθαρά δεν υπάρχει επίσηµη απόφαση γιατί είναι ακόµα στις Επιτροπές εξέτασης του θέµατος.

Σηµειωτέον ότι για κάθε αναδασωτέα έκταση υπάρχει πρόστιµο 100.000 ευρώ, γεγονός που δεν έχει καταγραφεί για κάποιον αγρότη της περιοχής αυτής, όπως λένε επίσηµα από το αρµόδιο ∆ασαρχείο.

ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ – Όλα τα ΝΕΑ

Εν τω µεταξύ, από τον ΟΠΕΚΕΠΕ ξεκαθαρίζουν ότι «οι αναρτηµένοι δασικοί χάρτες που επικαλύπτουν τα αγροτεµάχια των παραγωγών δεν επηρεάζουν τις δικαιούµενες ενισχύσεις τους, ενώ αγροτεµάχια, των οποίων η έκταση επικαλύπτεται στο σύνολό τους ή σε µέρος αυτών από κυρωµένους δασικούς χάρτες εξαιρούνται από τη συνολική επιλέξιµη έκταση της αίτησής τους, µε αναλογική µείωση της δικαιούµενης ενίσχυσης. Οι εν λόγω µειούµενες ενισχύσεις δύναται να υπολογισθούν και να καταβληθούν σε επόµενες πληρωµές».

ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ

Στις 4/3 λήγει η προθεσμία κατάθεσης των δικαιολογητικών για τους την συμμετοχή στην προκήρυξη 2ΓΕ/2019 του ΑΣΕΠ, αλλά εκατοντάδες εκπαιδευτικοί κινδυνεύουν να αποκλειστούν, αφού δεν μπορούν να κλείσουν ραντεβού σε κάποια ΔΙΔΕ της Αττικής για να καταθέσουν τα χαρτιά τους τονίζει σε δελτίο τύπου της η ΕΛΜΕ Πειραιά.

ΟΑΕΔ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ- ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ

Το νέο πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί από τον ΟΑΕΔ κατά πάσα πιθανότητα τον Μάρτιο, θα αφορά σε εργασία με οκτάμηνη διάρκεια.

Σε αυτό θα ενταχθούν εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ, ηλικίας μέχρι 67 ετών, οι οποίοι τουλάχιστον έχουν ολοκληρώσει την υποχρεωτική Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Εντός του επόμενου δεκαπενθημέρου αναμένεται να αποσταλεί στο Εθνικό Τυπογραφείο προς δημοσίευση η νέα προκήρυξη του ΑΣΕΠ, για την ακρίβεια η πολυ-προκήρυξη, για την πλήρωση 79 θέσεων σε 21 φορείς ανά τη χώρα.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.