Για τον θάνατό του αναφέρθηκε διαδικτυακά ο Επικεφαλής, Δημοτικός Σύμβουλος της Παράταξης «Ανυπότακτο Αγρίνιο» και Φαρμακοποιός του Νοσοκομείου Αγρινίου.

Αγρίνιο: «Έφυγε» σε ηλικία 60 ετών ο Χρήστος Θεοφάνης – Πενθούν στο Νοσοκομείο

Ένας νέος και ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος ο Χρήστος Θεοφάνης του Βλασίου «έφυγε» σε ηλικία 60 ετών σκορπώντας τη θλίψη στην οικογένειά του και σε όσους τον γνώριζαν.

Για τον θάνατό του αναφέρθηκε διαδικτυακά ο Επικεφαλής, Δημοτικός Σύμβουλος της Παράταξης «Ανυπότακτο Αγρίνιο» και Φαρμακοποιός του Νοσοκομείου Αγρινίου.

Η ανάρτηση του Στέλιου Μερμίγκη:

«Στο δικό μας μικρόκοσμο, αυτόν του Νοσοκομείου Αγρινίου μια άλλη απώλεια σήμερα μας συγκλόνισε. Αυτή του αγαπητού μας συναδέλφου Χρήστου Θεοφάνη νοσηλευτή υπεύθυνου της ορθοπεδικής κλινικής. Ο Χρήστος διακρινόταν για το ήθος του τους χαμηλούς τόνους του τη διάθεση του να βρίσκει πάντα λύσεις εκεί που άλλοι ήταν έτοιμοι να λύσουν το ζωνάρι για καβγά. Το χαμόγελο του και το υποδόριο χιούμορ του θα μας λείψουν. Βαριά μέρα πραγματικά για όλους μας. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του, η μνήμη του θα μας συντροφεύει για πάντα».

Ο Χρήστος ήταν υπεύθυνος νοσηλευτής της Ορθοπεδικής Κλινικής του Νοσοκομείου βυθίζοντας, κυριολεκτικά, στη θλίψη όλους όσους εργάζονταν μαζί του πέραν από το πολύ στενό οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον.

Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021 στις 16:30 στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Αγρινίου.

Την εκφορά θα συνοδεύσουν η σύζυγος, τα τέκνα, οι γονείς, η αδελφή, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς. Η σορός θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό μία ώρα νωρίτερα ενώ η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο Νέας Αβόρανης Αγρινίου.

Η προσέλευση στον Ιερό Ναό θα γίνει σύμφωνα με τις οδηγίες για τον κορωνοϊό.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.