Ο Κωστής Σαββιδάκης, ο οποίος υποδύεται τον παπά - Γρηγόρη στην σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες», σε πρόσφατη συνέντευξή του αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και τον έκανε να κόψει το τσιγάρο. Ο ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό «7 Μερες TV» και στον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα.

Υποδύεσαι λοιπόν τον παπά-Γρηγόρη στις Άγριες Μέλισσες και θα έλεγα πως είναι και λίγο καρμικό, αφού έχεις δηλώσει ότι ξεπέρασες ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας στον πνεύμονα από θαύμα.

Νομίζω ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο. Πριν από το ρόλο του ιερέα, στις Άγριες Μέλισσες, είχα τελειώσει μια ταινία μεγάλου μήκους του Γιάννη Σταυρόλαιμου που λέγεται “Το δείπνο του βοσκού”. Είναι μια ιστορία βασισμένη στα λεγόμενα ενός καλόγερου από τον Άγιο Όρος. Είναι μια αληθινή ιστορία. Πιστεύω βαθιά στο Θεό.

Σοκαρίστηκες όταν διαπιστώθηκε η κύστη στον πνεύμονα;

Καθόλου. Κινήθηκα πάρα πολύ ψύχραιμα. Μέσα μου ένιωθα ότι δεν είναι κάτι κακό. Πιστεύω ότι αν θέλεις να ζήσεις, θα ζήσεις. Εμείς οι ίδιοι με έναν τρόπο επιτείνουμε στο να είναι ο οργανισμός μας υγιής ή όχι. Τα θέλω μας είναι πολύ δυνατά. Ούτε οι ίδιοι κατανοούμε πόση δύναμη κουβαλάμε μέσα μας.

Φαντάζομαι ότι σταμάτησες το κάπνισμα, γιατί αν δεν κάνω λάθος υπήρξες δεινός καπνιστής.

Βέβαια. Έχω ενάμιση χρόνο να καπνίσω. Δόξα τω Θεώ. Δεν μου λείπει καθόλου. Αναπνέω καλύτερα, γεύομαι καλύτερα, μυρίζω καλύτερα.

Τι σου έμαθαν οι δύσκολες στιγμές της ζωής σου;

Μέσα από τις απώλειες της μητέρας μου και του πατέρα μου αντιλήφθηκα πως στη ζωή ερχόμαστε και φεύγουμε μόνοι μας. Γι’ αυτό οφείλουμε να προχωράμε μπροστά, με δύναμη και αξιοπρέπεια.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.