Η συμπλοκή έγινε κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής - Δύο παιδιά από γυμνάσιο του Παγκρατίου τραυματίστηκαν ελαφρά - Και οι πέντε συλληφθέντες είναι από το σχολείο του 14χρονου Μάκη.

Την ώρα που η ελληνική κοινωνία παρακολουθεί τη συγκλονιστική υπόθεση της αυτοκτονίας του 14χρονου Μάκη, ένα νεο συμβάν ήρθε για να δείξει οτι κάτι περίεργο συμβαίνει στο συγκεκριμένο γυμνάσιο του κέντρου της Αθήνας.

Ειδικότερα, μια ομάδα μαθητών, απο το σχολείο του Μάκη, κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής στο Άλσος Βεΐκου, επιτέθηκε φραστικά σε μαθητές απο γυμνάσιο του Παγκρατίου και στη συνέχεια τα χτύπησε.

Μάλιστα ένας μαθητής απο το γυμνάσιο των Σεπολίων έβγαλε μαχαίρι και εκείνη την ώρα επενέβησαν οι καθηγητές, ενώ στη συνέχεια κλήθηκαν στο σημείο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ.

Από το περιστατικό τραυματίστηκαν ελαφρά δυο παιδιά και συνελήφθησαν πέντε.

Τα παιδιά που τραυματίστηκαν είναι από το σχολείο του Παγκρατίου, ενώ και οι πέντε συλληφθέντες είναι από το σχολείο του 14χρονου Μάκη.

Το αιματηρό σκηνικό σημειωθηκε χθες στις 11 το πρωί και δημιουργεί εύλογα ερωτήματα για το τι πραγματικά συμβαίνει στο συγκεκριμένο σχολειο των Αθηνών όπου μαθητές 13 και 14 ετών κυκλοφορουν σαν μαχαιροβγάλτες, «πλακώνονται» με άλλους μαθητές και κάνουν άγριο bullying σε παιδιά δημιουργώντας μια εκρηκτική και το κυριότερο άκρως επικίνδυνη κατάσταση.

Οι πέντε συλληφθήντες αφέθηκαν ελεύθεροι, ωστόσο είναι αντιμέτωποι με τις εξής κατηγορίες: σωματική βλάβη κατά συναυτουργία, απειλή, απόπειρα κλοπής επειδή προσπάθησαν να κλέψουν τα κινητά των άλλων παιδιών και παραβίαση του νόμου πέρι όπλων.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.