ΔΩΔΩΝΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ: Ιδιαίτερα σκληρές ήταν οι δηλώσεις του Βουλευτή Ζακύνθου Διονύση Ακτύπη και του Μητροπολίτη Δωδώνης κκ Χρυσοστόμου, με αλληλοκατηγορίες εκατέρωθεν, στον «αέρα» του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του περιφερειακού τηλεοπτικού σταθμού ΙΟΝΙΑΝ το βράδυ της Τρίτης 4 Ιανουαρίου.

Αφορμή για την παρουσία των δύο ανδρών στο δελτίο ειδήσεων, ήταν η επιστολή των Μητροπολιτών Ζακύνθου κκ Διονυσίου και Δωδώνης κκ Χρυσοστόμου, στον ίδιο τον πρωθυπουργό, σχετικά με επίσκεψη του κ. Ακτύπη σε μοναστήρια της Ζακύνθου, όπου επικρατεί τάση αντιεμβολιασμού.

Ο κ. Ακτύπης μεταξύ άλλων διατράνωσε την άποψή του ότι η επίθεση των Μητροπολιτών στο πρόσωπό του έχει να κάνει με την περίφημη υπόθεση του Ναυαγίου της Ζακύνθου, «κατηγορώντας» μάλιστα τον Μητροπολίτης Δωδώνη κκ Χρυσόστομο, ότι αντέδρασε με αυτό τον τρόπο γιατί έθιξε στη βουλή τα συμφέροντά του και ότι η εκκλησία επιθυμεί να ιδιωτικοποιήσει την περιοχή στα ορεινά της Ζακύνθου.

Ακολούθησε η παρέμβαση του Μητροπολίτη Δωδώνης κκ Χρυσοστόμου, ο οποίος χαρακτήρισε απαράδεκτη την επίσκεψη του βουλευτή Ζακύνθου στα μοναστήρια όπου υπάρχει τάση αντιεμβολιαστική.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ο Μητροπολίτης Δωδώνης κκ Χρυσόστομος άφησε αιχμές για «πληρωμένο» εμβόλιο από την πλευρά των Μοναχών, δίχως όμως να δοθεί συνέχεια στη συζήτηση.

Τέλος ο Μητροπολίτης Δωδώνης με τα λόγια “by by κ. Ακτύπη» θέλησε να αποχαιρετίσει τον βουλευτή όταν διεξαχθούν οι επόμενες εκλογές.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.