ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ – Οργισμένη απάντηση στον Κυριάκο Βελόπουλο και στα όσα ανέφερε εναντίον του σε ομιλία του στη Βουλή ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, έδωσε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, Γιώργος Λιάγκας, από τον “αέρα” της εκπομπής του.

Ειδικότερα, την Τετάρτη 10 Απριλίου, ο Κυριάκος Βελόπουλος, από το βήμα της Βουλής, έκανε λόγο για συνδιαλλαγή Κυριάκου Μητσοτάκη και Γιώργου Λιάγκα, με τον παρουσιαστή να δίνει το πρωί της Πέμπτης τη δική του απάντηση. “Ο Βελόπουλος βγήκε χθες στη Βουλή και είπε ότι εμένα με βάζει ο Μητσοτάκης να λέω πράγματα. Κύριε Βελόπουλε, έχετε κάποια απόδειξη πραγματικά ότι εγώ έχω κάποιου είδους συνδιαλλαγή με τον Μητσοτάκη;”, είπε, αρχικά, ο παρουσιαστής.

“Επειδή έχει εξοχικό στην Τήνο η Μαρέβα και πηγαίνει ο Μητσοτάκης; Κι επειδή έχω κι εγώ και έχουμε βρεθεί 2-3 φορές στο πλοίο κι έχουμε κάτσει ανθρώπινα κι έχουμε μιλήσει; Και λέω κι ένα γεια όταν τον δω έξω και του έκανα και δύο συνεντεύξεις, έχω κανενός άλλου είδους συνδιαλλαγή με τον Μητσοτάκη;”, συνέχισε ο Γιώργος Λιάγκας.

“Βγαίνετε και τα λέτε αυτά μέσα στη Βουλή; Είναι δυνατόν να λέτε αυτά τα πράγματα; Θα μου πείτε “τα λέω και πάω στο 10%”. Εντάξει, αλλά δεν με ενδιαφέρει τι μπαρμπούτσαλα λέτε για τους άλλους. Σε ότι με αφορά θα σας παρακαλούσα να είστε προσεκτικός. Κι αν έχετε κάποια στοιχεία να τα πείτε” ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας για τον Κυριάκο Βελόπουλο.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.