ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Αγωγή 200 χιλ ευρώ στον Πέτρο Τατσόπουλο κατέθεσε σήμερα 16 Φεβρουαρίου το νομικό τμήμα του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Η κίνηση αυτή έρχεται μια μέρα μετά την άθλια επίθεση σε μια εφημερίδα που διαχειρίζονται Ιερείς εδώ και πολλά χρόνια έχοντας το θράσος να την ταυτίσει με την νεοναζιστική οργάνωση χρυσή αυγή.

ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ Μήνυση από το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Νομικά εναντίον των λεγομένων του Πέτρου Τατσόπουλου κινείται έπειτα από ανακοίνωση του το Νομικό τμήμα του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE με βλαση τον αντιρατσιστικό Νόμο.

«Άρθρο 1 Δημόσια υποκίνηση βίας ή μίσους

1.Όποιος με πρόθεση, δημόσια, προφορικά ή δια του τύπου, μέσω του διαδικτύου ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή τρόπο, υποκινεί, προκαλεί, διεγείρει ή προτρέπει σε πράξεις ή ενέργειες που μπορούν να προκαλέσουν διακρίσεις, μίσος ή βία κατά προσώπου ή ομάδας προσώπων, που προσδιορίζονται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, τις γενεαλογικές καταβολές, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή, το σεξουαλικό προσανατολισμό, την ταυτότητα φύλου ή την αναπηρία, κατά τρόπο που εκθέτει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη ή ενέχει απειλή για τη ζωή, την ελευθερία ή τη σωματική ακεραιότητα των ως άνω προσώπων, τιμωρείται με φυλάκιση τριών (3) μηνών έως τριών (3) ετών και με χρηματική ποινή πέντε έως είκοσι χιλιάδων (5.000 -20.000) ευρώ.

Καραγιάννης Ανδρέας
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.