ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Κυριακή Ι Ματθαίου με την εορτή του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου - Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων - Κυριακή 21 Αυγούστου 2022 07.00. Ι Κυριακής Ματθαίου με την θεραπεία του σεληνιασμένου παιδιού. Ο Άγιος Ιούδας ο Θαδδαίος ή Λεββαίος ο Απόστολος.

Εκκλησία Live – Θεία Λειτουργία Κυριακής Ι Ματθαίου Ζωντανά. Όρθρος Ι Κυριακής Ματθαίου και εορτής του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου Ζωντανά. Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Όρθρος της Κυριακής Ι Ματθαίου με το θαύμα της θεραπείας του δαιμονισμένου παιδιού από τον Κύριό μας τoν Ιησού Χριστό και του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου – Ευλογία και Αγιασμός. Κυριακή 21 Αυγούστου 2022 στις 07.00 το πρωί. Ο Άγιος Ιούδας ο Θαδδαίος ή Λεββαίος ο Απόστολος. Η θεραπεία του δαιμονισμένου παιδιού. Ο Ιησούς προλέγει ξανά το θάνατο και την ανάστασή του. Κυριακή μετά την Κοίμηση της Θεοτόκου. Κυριακή Ι Ματθαίου.

ΚΥΡΙΑΚΗ Ι ΜΑΤΘΑΙΟΥ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα Άγιος Βησσαρίων – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων – Κυριακή 21 Αυγούστου 2022 07.00 – Κυριακής Ι Ματθαίου με την θεραπεία του σεληνιασμένου νέου με την εορτή του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου.

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Κυριακή Ι Ματθαίου με την εορτή του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων – Κυριακή 21 Αυγούστου 2022 07.00. Ι Κυριακής Ματθαίου με την θεραπεία του σεληνιασμένου παιδιού. Ο Άγιος Ιούδας ο Θαδδαίος ή Λεββαίος ο Απόστολος.

ΕΟΡΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ Ι ΜΑΤΘΑΙΟΥ
ΚΥΡΙΑΚΗ Ι ΜΑΤΘΑΙΟΥ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
ΕΟΡΤΗ ΑΓΙΟΥ ΙΟΥΔΑ ΘΑΔΔΑΙΟΥ
ΑΓΙΟΣ ΙΟΥΔΑΣ ΘΑΔΔΑΙΟΣ
ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

ΑΓΙΟΥ ΙΟΥΔΑ ΘΑΔΔΑΙΟΥ: Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας 21 Αυγούστου 2022 της Κυριακής Ι Ματθαίου με την εορτή του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων. Ι Κυριακή Ματθαίου με το θαύμα της θεραπείας του δαιμονισμένου νέου.

Ιερείς: π. Δημήτριος Κατσαρός

Ώρα έναρξης: 07.00
ΟΡΘΡΟΣ Κυριακής. Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ της Κυριακής Ι Ματθαίου της εορτής του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου – Κυριακή 21 Αυγούστου 2022 – Ώρα 07.00 – Εκκλησία Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων – Όρθρος & Πανηγυρική Θεία Λειτουργία Κυριακής Ι Ματθαίου με την θεραπεία του δαιμονισμένου παιδιού. Ιερουργός π. Δημήτριος Κατσαρός.

Ορθροσ
Θεια Λειτουργια
Κυριακη
Κυριακη Ι Ματθαιου
Θεια λειτουργια Κυριακησ
Ορθρος Κυριακησ
Αγιοσ Ιουδασ Θαδδαιοσ
Αγιοσ Ιουδασ
Θαδδαιοσ
Παρακληση
21 Αυγουστου
Божественная литургия
divine liturgy

Ο ευρύχωρος και μεγαλοπρεπής Ιερός Ναός του Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από πέτρα και είναι βυζαντινού ρυθμού, σταυρεπίστεγος. Η οροφή του τρούλου απέχει 25 μέτρα από το δάπεδο. Διαθέτει εντυπωσιακό ξυλόγλυπτο τέμπλο, και τα τελευταία χρόνια ο εσωτερικός διάκοσμός της εμπλουτίστηκε με τοιχογραφίες. Το 2010 κατασκευάστηκαν τα προπύλαια στις δύο εισόδους. Η εκκλησία γιορτάζει στις 14 Σεπτεμβρίου. Την ημέρα εκείνη γίνεται η μεταφορά της Κάρας του Αγίου Βησσαρίωνα από το μοναστήρι του Δουσίκου και η περιφορά της στην κωμόπολη.

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.