Μετά το Λιμεναρχείο, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ μετέβη στο εμβληματικό κτίριο της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Σύρου και ευλόγησε την Αγιοβασιλειόπιττα, με την παρουσία του Διοικητή της Σχολής, του Διευθυντού Σπουδών, Καθηγητών, Σπουδαστριών και Σπουδαστών.

Στην ευχετήρια ομιλία του προς τους Σπουδαστές, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄, μεταξύ άλλων είπε χαρακτηριστικά: «…. Όταν θα βρίσκεσθε στη γέφυρα του πλοίου και θα παρατηρείτε τη θάλασσα, άλλοτε γαλήνια και άλλοτε φουρτουνιασμένη, να σκέφτεσθε ότι έτσι είναι και η ζωή, πότε ήρεμη και πότε με δυσκολίες>>. Γι’ αυτό θα πρέπει να έχετε πάντα εμπιστοσύνη στο Θεό, ο οποίος θα συμπλέει με τα πλοία σας και θα σας καθοδηγεί στη λήψη σωστὠν αποφάσεων, τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην προσωπική σας ζωή.

Ο Διοικητής της Σχολής ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β΄για τη συναρωγή της Ιεράς Μητροπόλεως στην αντιμετώπιση του προβλήματος σίτισης των Σπουδαστών και τον Ευεργέτη κ. Αθανάσιο Μαρτίνο για τη στήριξή του προς την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Σύρου.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.