Γράφει η Μητρόπολη Σύρου

Στον Ιερό Μητρ. Ναό της Μεγάλης Παναγιάς με την ευχή και ευλογία του Σεβασμιωτάτου Πατέρα μας κ. Δωροθέου Β’ ευλογήσαμε σήμερα Κυριακή 21 Ιανουαρίου την Αγιοβασιλειόπιτα των Κατηχητικών μας Σχολείων.

Στην ομιλία του ο Αιδεσιμολ. Πρωτοπρ. Πέτρος Μαραγκός, Γενικός Διευθυντής Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως και Αρχιερατικός Επίτροπος Μυκόνου και Δήλου, μετέφερε τις πατρικές ευχές και ευλογίες του Σεβ. κ. Δωροθέου Β’, ευχαρίστησε τους συνεργάτες του στην Κατηχητική Διακονία στη Μύκονο, τον Πρωτοπρ. Εμμανουήλ Γαλανάκη, τον Πρεσβ. Γεώργιο Κουσαθανά και τον Διάκονο Γεώργιο Σταλήμερο, υπεύθυνο του Κατηχητικού Σχολείου Άνω Μεράς, τους γονείς των παιδιών για την πολύτιμη βοήθειά τους και παρότρυνε τους μαθητές να παρακολουθούν ανελλιπώς τις συναντήσεις. Ενημέρωσε για τις δραστηριότητες που έχουν τελεσθεί από τους μαθητές, όπως η Χριστουγεννιάτικη εορτή, το καλαίσθητο και πολυσέλιδο ημερολόγιο του 2018 και για αυτές που θα ακολουθήσουν.

Μετά από κλήρωση η μαθήτρια Βασιλική Καμμή κέρδισε το φλουρί της Αγιοβασιλειόπιτας και έλαβε ως δώρο ένα tablet τελευταίας τεχνολογίας ενώ έγινε και δεύτερη κλήρωση μόνο για τους ενήλικες και η μητέρα της Βασιλικής Καμμή, η οποία βρήκε τον «τυχερό» αριθμό, έλαβε ένα πνευματικό βιβλίο.

Σε όλους τους μαθητές διανεμήθηκαν μικρά δωράκια ως ευλογία που ήταν προσφορά του καταστήματος Εκκλησιαστικών ειδών «Αρχάγγελος» του κ. Γεωργίου Τσαουσάκη για τα Κατηχητικά μας Σχολεία.

Στο τέλος της εκδήλωσης όλοι μαζί τραγούδησαν τα κάλαντα και έψαλλαν την φήμη του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ. Δωροθέου Β’ και ακολούθησε μικρή δοχή με γλυκά και αναψυκτικά.

Η Αγιοβασιλειόπιτα των Κατηχητικών σχολείων Μυκόνου Η Αγιοβασιλειόπιτα των Κατηχητικών σχολείων Μυκόνου Η Αγιοβασιλειόπιτα των Κατηχητικών σχολείων Μυκόνου Η Αγιοβασιλειόπιτα των Κατηχητικών σχολείων Μυκόνου Η Αγιοβασιλειόπιτα των Κατηχητικών σχολείων Μυκόνου

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.