ΑΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ Live: ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ - ΟΡΘΡΟΣ - ΥΨΩΣΗ 26 Νοεμβρίου 2022 Ζωντανά - Άγιος Βησσαρίων Πύλης Τρικάλων. Εκκλησία Live - Θεία Λειτουργία Αγίου Στυλιανού Ζωντανά. Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Όρθρος του Οσίου Στυλιανού του εκ Παφλαγονίας - Ευλογία και Ύψωση του Αγίου Στυλιανού του θαυματουργού μετ' Αρτοκλασίας.

Θεία Λειτουργία 26 Νοεμβρίου 2022 στις 07.30 το πρωί. Ο Άγιος Στυλιανός ο Παφλαγόνας ο Θαυματουργός και προστάτης των βρεφών και των νηπίων.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ: Ακολουθία Όρθρου και Θείας Λειτουργίας του Αγίου Στυλιανού του θαυματουργού του εκ Παφλαγονίας μετ’ Αρτοκλασίας – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων – Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022 07.30.

ΟΣΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ: Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας του Σαββάτου 26 Νοεμβρίου 2022 της εορτής του Αγίου Στυλιανού του εκ Παφλαγονίας με τον Όρθρο και την Θεία Λειτουργία live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων.

Άγιος Στυλιανός

Ο Άγιος Στυλιανός είναι ιδιαίτερα αγαπητός στον λαό και εικονογραφείται με ένα νήπιο σπαργανωμένο στην αγκαλιά του, που συμβολίζει ότι είναι ο προστάτης των νηπίων.

Ο Άγιος Στυλιανός γεννήθηκε στην Παφλαγονία της Μικράς Ασίας, μεταξύ του 400 και 500 μ.Χ. Ήταν ευλογημένος από την κοιλιά της μητέρας του ακόμη. «Ούτος εκ μήτρας αγιασθείς, γέγονε του Αγίου Πνεύματος οικητήριον», αναφέρει χαρακτηριστικά το Συναξάρι του. Όσο μεγάλωνε, τόσο με την Χάριν του Θεού γινόταν κατοικητήριο του Αγίου Πνεύματος.

Από την παιδική του ηλικία έδειξε τα σπάνια προτερήματα της αγιασμένης ζωής του. Αν και ήταν και αυτός παιδί και νέος και έφηβος, μολονότι είχε κι εκείνος σάρκα, εν τούτοις δεν άφησε τις επιθυμίες να μολύνουν το πνεύμα και την ψυχή του.

H πρώτη ενέργειά του ήταν να πουλήσει την περιουσία του και να την μοιράσει στους φτωχούς της Εκκλησίας.

Διαβάστε και δείτε σε βίντεο αναλυτικά για τον βίο και τα θαύματα του Αγίου Στυλιανού.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.