ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα live streaming - Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων - Δευτέρα 13 Ιουνίου 2022 07.00 - Η Αγία Τριάδα.

Εκκλησία Live – Θεία Λειτουργία Αγίου Πνεύματος Ζωντανά. Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Όρθρος της Αγίας Τριάδας με το Άγιο Πνεύμα – Ευλογία και Αγιασμός. Θεία Λειτουργία 13 Ιουνίου 2022 στις 07.00 το πρωί. Η Αγία Τριάδα. Η Αγία Ακυλίνη η Μάρτυς. Ο Άγιος Τριφύλλιος ο πρώτος Επίσκοπος της Λευκωσίας της Κύπρου.

Θα τεθεί τεμάχιο του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Λουκά του Ιατρού προς προσκύνηση από τους πιστούς που φυλάσσεται στην Ενορία μας από την Παρασκευή απόγευμα στις 5 έως και την Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος το πρωί.

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ: Ακολουθία Όρθρου και Θείας Λειτουργίας Αγίου Πνεύματος με την Αγία Τριάδα – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων – Δευτέρα 13 Ιουνίου 2022 07.00.
ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα live streaming – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων – Δευτέρα 13 Ιουνίου 2022 07.00 – Η Αγία Τριάδα.

ΕΟΡΤΗ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ
ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ
ΕΟΡΤΗ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ
ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ

Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας της Δευτέρας 13 Ιουνίου 2022 της εορτής του Αγίου Πνεύματος με τον Όρθρο και την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων.

Ιερείς: π. Δημήτριος Κατσαρός
Ώρα έναρξης: 07.00
ΟΡΘΡΟΣ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ. Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ της εορτής του Αγίου Πνεύματος – Δευτέρα 13 Ιουνίου 2022 – Ώρα 07.00 – Εκκλησία Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων – Όρθρος & Πανηγυρική Θεία Λειτουργία Αγίου Πνεύματος. Ιερουργός π. Δημήτριος Κατσαρός.

Αγιου πνευματοσ
Αγια τριαδα
Αγιο πνευμα
Ορθροσ
Θεια Λειτουργια
Παρακληση
13 Ιουνιου
Божественная литургия
divine liturgy

Ο ευρύχωρος και μεγαλοπρεπής Ιερός Ναός του Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από πέτρα και είναι βυζαντινού ρυθμού, σταυρεπίστεγος. Η οροφή του τρούλου απέχει 25 μέτρα από το δάπεδο. Διαθέτει εντυπωσιακό ξυλόγλυπτο τέμπλο, και τα τελευταία χρόνια ο εσωτερικός διάκοσμός της εμπλουτίστηκε με τοιχογραφίες. Το 2010 κατασκευάστηκαν τα προπύλαια στις δύο εισόδους. Η εκκλησία γιορτάζει στις 14 Σεπτεμβρίου. Την ημέρα εκείνη γίνεται η μεταφορά της Κάρας του Αγίου Βησσαρίωνα από το μοναστήρι του Δουσίκου και η περιφορά της στην κωμόπολη.

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.